Dan Negru a răbufnit, după ce a picat Liviu Rebreanu la BAC: „La înmormântarea lui n-a venit nimeni, azi e subiect de bacalaureat”
Data publicării:
Dan Negru a avut prima reacție, după ce a avut loc proba la limba și literatura română de la bacalaureat.

Pe 26 iunie 2023, toți elevii de liceu au susținut prima probă la bacalaureat, cea la limba și literatura română. Așadar, atât cei de la profilul uman, cât și cei de la profilul real au avut descris, la alegere, un text de 400 de cuvinte pe un subiect prestabilit din opera lui Liviu Rebreanu sau Camil Pretrescu. Acest lucru nu a fost trecut cu vederea de către Dan Negru, care a comentat dur acest lucru. Celebrul prezentator a făcut o scurtă descriere a vieții scriitorului Liviu Rebreanu, care, de-a lungul existenței sale, a fost extrem de ignorat, în ciuda meritelor pe care le-a avut. Nici înmormântarea nu a fost după rânduielile impuse pentru așa o personalitate.

„S-a dat Rebreanu la bacalaureat. A fost și vicepreședintele Radiodifuziunii Române. La înmormântarea lui n-a venit nimeni de la Radio! A fost și academician. Nimeni de la Academia Romană n-a ajuns la înmormântare ! A fost și director al Teatrului Național. N-a venit nimeni nici de la Teatru. În tinerețe a fost reporter la "Adevărul", a scris la mai multe ziare, pe unele chiar le-a condus. N-a venit niciun jurnalist! A murit undeva lângă București in satul Valea Mare și la câteva zile după înmormântare, țăranii de acolo i-au vandalizat casa și au furat tot ce au găsit înăuntru.Târziu a fost dezgropat și adus in cimitirul Bellu. Tot târziu, azi, e subiect de bacalaureat.”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Citește și: Andra, mândră de nota de la Bacalaureat. Ce rezultate a obținut soția lui Cătălin Măruță

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????? ???????????????????? (@negru_dan)

Dan Negru, revoltat după ce știrea cu submarinul dispărut în Atlantic a ocupat primele pagini

Un alt subiect recent pe care Dan Negru nu l-a privit cu ochi buni a fost știrea în care submarinul dispărut cu cei 5 milionari a fost subiect de „breaking news” zile în șir, până când aceștia au fost declarați morți. Acest lucru se întâmplă în contextul în care sute de copii la nivel global mor zilnic de foame, însă nimic nu este mediatizat în acest sens, spune el.

„Milionarii în submarin sunt breaking news din oră în oră. Tot din oră în oră, 300 de copii se prăpădesc din cauza foametei, spun rapoartele ONU. Din oră în oră, și unii, și alții. Despre asta e lumea. Un bogat și un sărac au murit în aceeași zi. Bogatul n-a luat nimic. Săracul n-a lăsat nimic.”, a spus Dan Negru pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Adelina Pestrițu, ironizată de Mircea Badea pentru notele obținute la BAC: „Nu ai cum așa ceva”

Nemulțumirile pe care le are cu privire la televiziunea românească

Cât despre televiziunea românească, mai există și alte nemulțumiri. Este vorba despre discriminarea de vârstă, despre care prezentatorul le vorbea recent fanilor săi, fără niciun fel de transparență.

„Discriminarea pe bază de vârstă. Eu sau Esca suntem niște excepții ale unei reguli nescrise care spune că după 30 de ani ești bătrân asta pentru că televiziunile din România sunt prea multe și nu și-ar permite angajați cu experiență care au alte standarde financiare. Dar, există discriminare de vârstă la noi, uitați-vă pe ecranele TV din România și pe cele din Italia, Anglia, America..”, a declarat Dan Negru, potrivit ciao.

VEZI și: Ce studii are Sorin Bontea. Celebrul chef recunoaște că nu a fost foarte bun la școală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bacalaureat  dan negru  liviu rebreanu  subiecte 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel