Dan Negru, anunț despre Revelion. Decizia luată de prezentator: „Nu e capăt de drum” - VIDEO
Dan Negru a vorbit despre emisiunea de Revelion, pe care a prezentat-o în fiecare an, de 22 de ani încoace.

Dan Negru nu va mai prezenta Revelionul anul acesta. Anunțul oficial a fost făcut chiar de prezentatorul TV, care a realizat un video special pentru fanii săi. 

 

”Mulțumesc pentru toate revelioanele petrecute împreună. Mulțumesc pentru toți anii ăștia. E ceva mai important decât timpul. Mai important decât timpul e cu cine ți-l petreci. România are un secol, un secol și puțin, și din secolul ăsta aproape un sfert noi am petrecut împreună de Revelion. Mulțumesc! N-am fost toți, e adevărat! Unii nu erau născuți și au venit pe parcurs, și lor le mulțumesc.Nu o să ne poată lua nimeni, niciodată, amintirile Revelioanelor cu Piersic, cu Nadia, cu Stela și Arșinel, cu Vijelie și Adrian, cu Nae și Vasile, toți laolaltă. Mulțumesc, a fost extraordinar! Dar anul ăsta facem o pauză. O pauză nu e nimic altceva decât o liniște între două aplauze. Atât doar. Vă promit că nu e capăt de drum. E doar o pauză, o liniște între aplauze”, a transmis Dan Negru.

Motivul pentru soția lui Dan Negru stă departe de lumina reflectoarelor: Ce să facă la televizor? Trebuie să-ți cunoști limita

 

Dan Negru, MOTIVUL pentru care a decis să plece la Kanal D: „Mi-am dat seama că m-am oprit din evoluție la doar 50 de ani” 

Dan Negru a vorbit, în EXCLUSIVITATE pentru Spectacola, despre plecarea de la Antena 1 și despre planurile pe care le are la Kanal D. 

Dan Negru a plecat de la Antena 1, după 22 de ani de colaborare. „Regele audiențelor” s-a mutat la Kanal D și promite să realizeze proiecte „nemaivăzute”.


SPECTACOLA: Cum simți schimbarea aceasta, după 22 de ani petrecuți într-un loc?

Dan Negru: Viața înseamnă schimbare! Am rămas în relații extraordinare cu toți colegii mei și toți prietenii mei din lumea televiziunii m-au încurajat în schimbări.

Dan Negru: „Mi-am dat seama ca m-am oprit din evoluție la doar 50 de ani”

 

SPECTACOLA: Ce te-a făcut să iei această decizie?

Dan Negru: Vorbele tuturor care ma etichetau drept “cel mai longeviv”. Atunci m-am speriat pentru că mi-am dat seama că m-am oprit din evoluție la doar 50 de ani. Noi suntem generatia care am intrat in media la 20 de ani și părem ca suntem de o viața pe ecrane. Așa ca am decis ca e vremea sa căutam și alte vieți, altfel ne vom plafona. Colegii mei au descoperit asta mai demult. Mie mi-a luat ceva vreme.

 

SPECTACOLA: Care au fost reacțiile celor din jur?

Dan Negru: Cei care sunt obișnuiți cu zona de confort erau îngrijorați. Cei obișnuiți cu provocările erau incantați. Important e sa simți ca trăiești pentru ca profesia asta se face greu in zona de confort.


SPECTACOLA: Spuneai că Valeriu Lazarov vă îndemna "să țintiți luna", "Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!". La rândul tău, ești acum un model pentru mulți și chiar ai și cursanți pe care îi înveți cum să-și găsească steaua lor. Care crezi că este sfatul cel mai de preț pe care i l-ai putea oferi unui tânăr care visează să-ți calce pe urme?

Dan Negru: „Cred că acel Golden Age al televiziunii a dispărut”

Dan Negru: Nu știu dacă în anii care vin, televiziunea va mai avea energia pe care avut-o, cred că acel Golden Age al televiziunii a dispărut, dar ecranele vor rămâne. Cred că va fi mult mai greu pentru că oricine are posibilitatea tehnică de a produce conținut și mai ales pt că online-ul a dat posibilitatea ca acele idei, conținutul să poată să fie văzut și altfel decât pe TV. Dar asta e în favoarea publicului. Așa că sfaturi e greu de dat într-o lume media care se mișcă de la zi la zi. Când am început eu să fac TV, YouTube încă nu apăruse. Cine știe ce va fi în anii următori…

 
SPECTACOLA: Cum s-a schimbat televiziunea în cei 30 de ani de când ești pe sticlă?

Dan Negru:  A scăzut mult consumul de televiziune și nu online-ul e de vină, ci calitatea vieții. Cu cât calitatea vieții e mai bună, omul descoperă și alte modalități de distracție decat ce se vede pe TV. Restaurante, vacanțe, cinema, teatru. La toate astea se adaugă online-ul. Așa ca televizorul din sufragerie nu mai e atâta de importat ca acum 20 de ani. Cu cât bunăstarea unei țări e mai mare, cu atât consumul de TV e mai mic. Bunăstarea se vede în aparate electrocasnice: TV și frigider.

Citește aici continuarea.

Data: 30 noi 2022, 18:25
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dan negru  revelion 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorieMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...