Dan Negru, avertisment pentru români: „Eu n-am nicio îndoială că se va întoarce comunismul”. Ce l-a făcut pe prezentator să se gândească la asta
Data publicării:
Dan Negru a vorbit despre noua față pe care o va avea comunismul în viitor, în România.

Dan Negru obișnuiește să-și țină la curent fanii cu cele mai noi știri din România, fiind constant la curent cu aceste lucruri. Prezentatorul TV obișnuiește să dezbată public aceste subiecte și, de multe ori, vorbește și despre consecințele care ar putea să apară, odată cu ele. De data aceasta, o știre auzită la radio l-a făcut pe Dan Negru să fie convins de faptul că în România se va instala curând din nou comunismul. Nu va fi ca în trecut, ci va avea o altă față, spune prezentatorul, care este convins de faptul că cei doi copii ai săi vor trece prin această perioadă în viitor. 

„Ascultam azi dimineață știrea cu limitarea numărului de km pe care să-l faci cu mașina. E decembrie! Eu n-am nicio îndoială că se va întoarce comunismul.
Degeaba decembrie ‘89.
Se va întoarce altfel, în versiune hi-tech, dar se va întoarce. Comunismul nu a fost niciodată compromis tocmai pentru ca se pregătește revenirea lui. Nu cred că va fi pe tura mea dar copiii mei îl vor prinde. Va fi cu multinaționale în loc de colhozuri, cu social-media în loc de manuale școlare comuniste, cu corporatiști în loc de uteciști, cu ecologie în loc de muncă patriotică. Și cei din colivii vor fi fericiți. Aia va fi temnița cea mai cumplită,cea cu oameni fericiți în ea.Si atunci,generația lui ‘89 va fi uitată deja. Pentru că, spunea Jodorowski, “păsările care se nasc în colivie au impresia ca a zbura e o boală”, scrie Dan Negru pe rețelele de socializare. 

Citește și: Dan Negru, adevărul despre concurența din televiziune: „X Factor a fost unul din cele mai răsunătoare eșecuri din istoria TV. Sper că bossul meu de atunci și-a găsit liniștea”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Dan Negru face praf filmele românești

Recent, Dan Negru dezbătea și unul dintre cele mai controversate subiecte ale momentului: calitatea filmelor românești, care este pusă la îndoială de foarte multe persoane publice, nu doar de acesta. Astfel, ce-l deranjează cel mai mult pe prezentatorul de la Kanal D este faptul că aceste producții cinematografice nu ne promovează țara, așa cum ar fi normal să se întâmple, ci o pun în fel de fel de ipostaze menite să denigreze și mai tare România. 

„200 milioane de euro se vor da pentru filme românești. Totuși, multe din filmele, serialele, telenovelele românești sunt făcute cu bani de la stat deși ele umilesc statul. Polițiștii sunt idioți, doctorii-s șpăgari, profesorii-s corupți. În multe din filmele sau serialele finanțate de stat, România e umilită, nu e promovată!

Disputa istorică despre primul om care a zburat se dă între Traian Vuia și frații Wright. Sunt zeci de filme americane despre frații Wright, ultimul e serialul “Wright Brothers” cu Tom Hanks.
Știți vreunul care să-l apere pe Vuia?
Dar insulina lui Paulescu? Petrache Poenaru brevetează primul toc rezervor(stilou) din lume dar pentru că invenția nu a fost produsă în serie, titlul de inventator al stiloului este a lui Lewis Waterman. Ați văzut ceva despre Poenaru? România e singura țară europeană care nu are niciun serial istoric la TV!
Ungurii au “Matyas, a sosemvolt kiralyfi”( Mateias, Prințul care nu a fost niciodată) ,un succes în audiențe tv. E despre copilăria lui Matei Corvin, regele care are statuie in centrul Clujului. Degeaba 200 milioane! Banii sunt mai greu de păstrat decât de obținut!”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Citește și: Dan Negru nu este speriat de evoluția roboților. Care este, de fapt, problema: „Sunt piste false după care am plecat toți!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel