Dan Negru CRITICĂ televiziunile din România: Ai noștri sunt complici la panică
Data publicării:
Dan Negru a făcut o postare pe rețelele de socializare, ce face referire la momentele de criză și panică, prin care a trecut România, în ultimul timp.

Dan Negru este una dintre persoanele publice, care și-a spus mereu opiniile despre situațiile grele prin care trece țara noastră. Nici de data aceasta nu s-a abținut, criticând, printr-o postare pe rețelele de socializare, sistemul de guvernare din România, dar și presa. 

"Așa arată panica! FCC (CNA-ul american) amendează răspândirea panicii. E adevărat, FCC a apărut in 1934, când noi abia făcurăm unirea. Ai noștri sunt complici la panică. Aia cu benzina, cu iodul, cu hârtia igenică... Un nene explică acum la tv cum să ne pregătim de apocalipsa economică. Pe mama a speriat-o. Analiștii financiari-panică de la noi nu au reușit să-si facă propriile afaceri, dar le explică altora ce sa facă cu banii. E ca și cum un gras ți-ar explica cum să slăbești!", a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

"Orice păcălici e numit analist financiar"

Prezentatorul TV a dat drept exemplu modelul american, care este mult mai strict în această privință.

"James J. Cramer e prezentatorul "Mad Money" la CNBC și e o legendă pe bursă americană, unde a făcut juma' de miliard de dolari. Abia apoi a intrat în tv, cu credibilitatea obținută în afaceri. La noi, orice păcălici e numit analist financiar și orice bișnițar îmbogățit pe spatele statului e numit om de afaceri! Ocoliți frica ! Frica e de partea cealaltă a libertății.", a continuat prezentatorul TV.

Dan Negru, dezvăluiri cutremurătoare despre bunicul său, erou pe frontul de la Stalingrad: “S-a deschis poarta Iadului!”

Dan Negru dezvăluit, acum ceva timp, că este încă traumatizat de povestirile bunicului său, „Moș Pali”, erou pe frontul de la Stalingrad și deportat în Bărăgan, în timpul ocupației rusești.

În contextul războiului din Ucraina, Dan Negru a rememorat povestea bunicului său, care a luptat în cel de-al  Doilea Război Mondial și care s-a întors traumatizat în România ocupată de sovietici.

La Stalingrad, în războiul anti-sovietic,  denumit  „Războiul Sfânt, au luptat peste 2.700.000 de oameni. Printre aceștia s-a aflat și infanteristul Pavel sau „Moș Pali”, bunicul lui Dan Negru.

„Eu îi spuneam ‘Moș Pali. În Banat, așa li se zice bunicilor, ‘moș. A trăit 92 de ani, pentru că Dumnezeu i-a dat viață.

(…) La Stalingrad, rușii, ca și nemții, au fost nemiloși. Bunicul meu a tot povestit… Pe prietenul său cel mai bun îl chema tot Pavel, dar acesta nu s-a mai întors acasă. Moș Pali al meu a repatriat lucrurile (n.r efectele personale, în limbaj militar) acestuia, pe care i le-a dat mamei lui Pavel', a povestit Dan Negru pentru fanatik.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dan negru  mass media  panică  televiziune 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel