Dan Negru, despre colaborările pe plan profesional cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: „Le caracteriza generozitatea pe scenă”
Data publicării:
Dan Negru a ales să facă un pas important în cariera lui. Prezentatorul TV a plecat de la Antena 1 pentru a semna un contract cu cei de la Kanal D. Ce dezvăluiri a făcut Dan negru despre colegele lui de breaslă, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. 

Dan Negru a ales să plece de la Antena 1 la Kanal D, după ce timp de 22 de ani a prezentat numeroase emisiuni și a fost devotat postului TV care l-a făcut celebru. 


Prezentatorul TV se bucură astăzi de un succes imens și era unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziune de la Antena 1. A prezentat multe emisiuni și a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori. 


Dan Negru a făcut câteva dezvăluiri despre profesia pe care o practică și acum cu atât de multă pasiune, dar și despre colegii de breaslă. 


Chiar dacă a ales să prezinte de unul singur emisiunile, acesta a fost pe scenă alături de celebrele Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Ce spune despre cele două vedete?


Există azi vreo vedetă TV feminină care să le fi luat locul? Televiziunea azi nu mai are puterea să construiască branduri așa cum o făcea în golden age. Nici show-urile TV din România nu mai sunt cele care să pună în valoare astfel de personalități. Italia, Spania, America încă au divertismentul clasic bazat pe varietăți TV, dar la noi genul ăsta de format TV a dispărut.

Așa că au dispărut și vedetele de felul Andreea sau Mihaela. Am prezentat cu ambele și pe amândouă le caracteriza generozitatea pe scenă”, a dezvăluit Dan Negru pentru Viva. 

 

Dan Negru, despre banii pe care îi primea la Antena 1: „12 ani am avut același salariu de Revelioane”


Dan Negru și-a motivat plecarea de la Antena 1 la Kanal D și a afirmat că cele două posturi se luptă de ceva timp pentru locul 2 în topul audiențelor. 


Antena are bugete diferite, ca și cei cu telefonia mobilă. Dacă ești nou venit în rețea ai toate avantajele posibile, dacă ești de la început în rețea nu mai prezinți interes, ha,ha. Cei din managementul Antenei însă pot confirma că nu mi-am negociat salariul în anii ăștia mulți, m-a interesat în primul rând să am producții de succes. Degeaba ai un salariu mare dacă ai producții ieftine. Niște ani, cred că vreo 12, am avut același salariu de Revelioane deși eram lider an după an”, a declarat Dan Negru pentru Ciao.ro


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Marin  Antena 1  dan negru  kanald  Mihaela Radulescu 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel