Dan Negru dezvăluie secretul unei vieți lungi și sănătoase. A observat la japonezi: „Omul își sapă groapa cu dinții”
Data publicării:
Dan Negru împărtășește cu publicul numeroasele sale experiențe și concluzii de viață.

Dan Negru este unul dintre cele mai captivante personaje din România, iar interviurile cu acesta mereu atrag atenția. Celebrul prezentator de emisiuni a discutat despre multele sale experiențe de viață care l-au marcat și care îl fac să aibă atât de des apariții în online. Dan Negru ține mereu să atragă atenția prin exemplele pe care le observă în alte țări și nu numai.

Ce a observat la Japonezi

Prezentatorul a menționat câteva detalii despre excursia în Japonia, că nativii au o speranță foarte mare de viață. Prin urmare, japonezii trăiesc până la vârste de 85-90 de ani, în medie. Pentru a afla secretul, Dan Negru a precizat că alimentația este cheia, dar și prevenția medicală. Prin urmare, oamenii ar trebui să adopte o gândire de prevenție în ceea ce înseamnă sănătatea.

„Alimentația cred că face ca speranța de viață să fie mai mare. Sunt consumatori de pește, fiind între ape, în loc de pâine au orez. Shakespere avea dreptate: omul își sapă groapa cu dinții. Dar mai ales au prevenții bune. La noi prevenția medicală nu există. Când te doare ceva, te doftoricesti singur. Și, cum televiziunile de știri trăiesc exclusiv din reclama la medicamente, rata mortalității e mare pentru că omul e învățat să-și cumpere medicamentele care apar în reclame la tv. Când ajungi la doctor e târziu.”, a spus Dan Negru, cu ocazia unui interviu, pentru Viva.

Astfel, potrivit prezentatorului, oamenii ar trebuie să se intereseze de dieta japoneză și tipurile de mâncăruri pe care aceștia le evită, dar și de activitățile pe care le practică, mai ales cei vârstnici, pentru a nu vizita prea des cabinetul doctorului.

Vezi și: Dan Negru a răbufnit în urma unui afiș din Timișoara. Prezentatorul a schimbat replici cu un fan: „...este trist, domnule Negru”

Vezi și: Fratele Mădălinei Manole, ipoteză șocantă în cazul morții artistei: „De acolo a pornit răzbunarea lor! Plus amanta care îl zorea”

De ce nu avem turism la mare

Alt subiect abordat de celebrul prezentator a fost cel al litoralului românesc care, conform opiniei generale, se află într-o stare nu tocmai pozitivă de câțiva ani încoace. Dan Negru și-a adus aportul asupra acestor critici prin a spune că nu există suficientă promovare, deși numeroasele critici din mediul online și nu numai, invocă și alte motive, precum prețurile exorbitante în raport cu serviciile oferite.

„Nu exista nicio publicitate făcută turismului românesc. Unde ai văzut vara asta vreo reclamă la Deltă? Turismul românesc se promovează din gură în gură sau prin pagini de Facebook. Statul nu-l ajută cu nimic, dimpotrivă, îl împovărează cu taxe. Tichetele de vacanță sunt și ele o frână în progresul turismului, pentru că hotelierii nu mai vor să investească bani în dezvoltarea hotelurilor, pentru că, oricum statul le dă turiști pe bani prin vouchere. Nu avem turism. E doar playback. ”, a mai transmis Dan Negru, conform sursei citate.

Vezi și: Dan Negru, confesiuni emoționante despre Stela Popescu: "Mă durea gâtul și doamna Stela mi-a dat o pastilă de gât, dar după câteva minute și-a dat seama că era un somnifer..."

Vezi și: Dan Negru, revoltat după accidentul îngrozitor din stațiunea 2 Mai: „Când copiii drogați ai celor influenți sunt lăsați liberi de poliție...”

Vezi și: Dan Negru revine pe micile ecrane: “Este un show ca o revoluție, care a reușit să schimbe mentalități”

Se declară un fan al Mării Negre

Cu toate acestea, vedeta se declară un fan al litoralului românesc prin prisma amintirlor pe care i le-a ofeirt malul mării de-a lungul timpului. 

„Îmi place Mamaia, chiar dacă e hulită de toți în ficare vară. Fiecare televiziune sau instituție media promovează sau hulește litoralul, în funcție de interesele patronului. Eu cred că marea e despre amintiri. Îmi plac amintirile de la Marea Neagră.”, a mai spus vedeta,potrivit sursei precizate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: 2023  dan negru  litoral  mamaia  vacanță 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel