Dan Negru, ENERVAT de discuția ministrului agriculturii cu guru yoghin: Culturile de legume pe care le deplânge guru' sunt ținta hoților. De asta producția e slabă
Data publicării:
Dan Negru îi dă replica ministrului agriculturii, după discuția pe care acesta a avut-o cu un guru invitat la București.

Dan Negru a făcut a doua postare pe rețelele de socializare în legătură cu vizita pe care un guru yoghin a făcut-o în România. Dacă prima dată, prezentatorul TV a fost nemulțumit de faptul că oamenii, printre care și foarte multe vedete, au preferat să meargă la o întâlnire cu acesta, în loc să participe la slujbele sfinte, de data aceasta Dan Negru a făcut aluzie la o conversație pe care ministrul agriculturii a purtat-o cu guru.

"Ministru agriculturii și guru indian au ajuns la concluzia că 52% din pământul pentru agricultură este degradat și că legumele sau fructele sunt tot mai rare. Corect. Doar că ministrul a uitat să-i spună gurului motivul pentru care România nu are culturi rentabile de legume: HOȚIA! În România, hoții intră pe parcele și fură tot! Se fură și la marile exploatații agricole, unde paza a ajuns cost asumat. Țăranii preferă culturi cu rentabilitate mică dar rezistente la furt.

Culturile de legume, alea pe care le deplânge guru', sunt ținta hoților și paza lor ar crește mult costurile. De asta producția de legume sau fructe e slabă in România: pentru că țăranii stau cu morcovu'-n fund de frica hoților. Dar n-o spune nimeni. Iepurașul și guru se duc, morcovul rămâne.", a scris Dan Negru, pe pagina sa de Instagram.

Dan Negru le-a dat replica celor care au participat la întâlnirea cu gurul yoghin, organizată la București

Dan Negru i-a taxat dur pe cei care au ales să meargă în Joia Patimilor să se întâlnească cu un guru yoghin, în loc să participe la slujbele sfinte ce au loc în această Săptămână Mare. Printre miile de bucureșteni care au participat la acel eveniment s-au numărat chiar și Loredana Groza și Andreea Esca.

"Un guru yoghin indian a adunat ieri mii de oameni in București. Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool. O cântăreață cunoscută îmi trimite în fiecare dimineață pe whatasap câte o mantară. Când i-am spus să încerce și cu "Tatăl Nostru" m-a privit cu mirare. Eram retrograd. Un prieten are casa ticsită de bețișoare aromate. "alungă spiritele rele" mi-a spus. Când i-am sugerat tămâia mi-a spus că sunt înapoiat. Ăștia suntem...Cel mai greu e să fii tu însuți când toți ceilalți vor să te facă altceva!", a scris Dan Negru pe Instagram.

Citește și: Dan Negru a făcut publică o mărturisire pe care a zis-o, până acum, doar la spovedanie: E păcatul suprem, nu-i așa?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dan negru  guru  ministrul agriculturii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă




pixel