Dan Negru, fotografie de colecție din copilărie. Cum arăta prezentatorul TV
Data publicării:
Dan Negru a împărtășit cu fanii o fotografie din copilărie. Prezentatorul TV se afla pe litoralul românesc.

Dan Negru a plecat într-o binemeritată vacanță alături de familia sa pe litoralul românesc.  Surprins de un moment de nostalgie, prezentatorul TV a împărtășit cu urmăritorii săi o imagine de colecție din copilăria sa.

Dan Negru, imagine de colecție din copilărie

Prezentatorul TV a făcut un colaj cu o fotografie cu el din copilărie, în timp ce se afla pe litoralul românesc, alături de o poză făcută recent în același loc. 

„Până la urmă marea e despre amintiri. Eu de asta vin la mare. Pentru amintiri! Din sutele de poze pe care le faceți cu telefonul n-o sa rămână nimic. Gunoi digital! Adunați amintiri, ele rămân.

Prima fotografie mi-a făcut-o tata acu' vreo 48 de ani. Tata nu mai e, dar îi țin minte aparatul Smena și grija cu care alegea fiecare cadru. A doua poză mi-a făcut-o Bogdan, băiatul meu. Prima poză e o amintire. A doua va deveni o amintire. Cândva toți devenim amintiri pentru ceilalți.”, a scris Dan Negru în mediul online.

Dan Negru, omul din spatele carierei sale

Dan Negru este acum unul dintre cei mai buni și îndrăgiți oameni din televiziunea românească, având o carieră extrem de longevivă. Însă, până să atingă culmile succesului, acesta a experimentat mai multe domenii din tot ce poate oferi jurnalismul. Radio-ul reprezintă pentru el, așadar, începutul carierei, dar și locul unde a întâlnit oameni foarte importanți din viața lui.

„Am lucrat la Constanța la Radio Vacanța. În anii 90 și îmi amintesc că la un moment dat m-am intersectat pe acolo cu Andrei Gheorghe, dragul de el. El a lucrat la Radio Vacanța la început, după care a plecat la Sky. Acolo am avut onorare să-i întâlnesc acolo pe Paul Grigoriu, pe Șerban Georgescu-fostul soț al Mădălinei Manole, adică oameni de radio puternici și îmi amintesc că se pierdeau copii și veneau la noi la radio părinți disperați.

Anunțam în boxe că s-a pierdut copilul Petrică Andrei și în 10 minute venea. Părinții, ca să ne răsplătească, veneau cu lăzi de struguri, cu lăzi de ce era pe atunci și seara când plecam de la program, eram ticsiți”, a povestit Dan Negru, potrivit impact.ro

DJ-ul care l-a cucerit pe Dan Negru

Dan Negru își aduce aminte că, pe vremea aceea, nu existau extrem de multe oportunități de a asculta muzică la radio. Exista însă un DJ, care l-a cucerit pe prezentator pe loc. 

„Nu eram cel mai vorbăreț, dar îmi plăcea zona asta de radio. În anii 80 eram pasionat de muzică și ascultam muzică la Radio Europa Liberă. Atunci, ăla era singurul radio liber. Era un om care era DJ la Radio Europa Liberă, pe care îl cheamă Andrei Voiculescu. Andrei este cel mai bun DJ de la Radio Europa Liberă. Eu sunt fanul lui numărul 1. El este nepotul poetului Vasile Voiculescu și culmea, trăiește în România., a mai spus el.

„El a fost idolul meu”

Celebrul prezentator TV îi este foarte recunoscător Andrei Voiculescu, pentru că, spune el, de acolo a plecat pasiunea sa și dorința de a urma acest domeniu. Dan Negru a făcut chiar un gest extrem, când l-a văzut din întâmplare pe bărbat, pe stradă.

„El a fost idolul meu. Ca să vezi viața cum e. Eu îl imitam. Încercam să iau de toate de la el. La vremea aceea el prezenta muzică, prezenta de toate. După ceva ani am devenit prieten cu el. Îți spun și cum ne-am întâlnit. Îl știam, îl vizualizam și acum câțiva ani mergeam cu mașina și îl văd pe stradă. Am oprit mașina, am lăsat-o pe mijlocul drumului, în spate claxonau toți, m-am dat jos și m-am dus la el.

M-am dus la el, l-am întrebat dacă este Andrei Voiculescu și jur, m-am așezat în genunchi în fața lui și i-am zis că fac meseria asta datorită lui. I-am spus că atunci când aveam 12-13 ani îl imitam. Deci eu voiam să fiu un Andrei Voiculescu mare. De atunci am devenit prieteni”, a povestit Dan Negru despre întâlnirea cu Andrei Voiculescu, potrivit sursei citate.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   copilărie  dan negru  fotografie 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel