Dan Negru, întâlnire surpriză cu Dan Diaconescu. Despre ce au discutat cei doi: Nici nu știți ce pierdeți
Data publicării:
Dan Negru a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare lângă Dan Diaconescu.

Dan Negru și-a uimit fanii în această dimineață, când a postat o fotografie cu Dan Diaconescu, o prezență destul de controversată din televiziunea românească. Ca să nu se audă niciun fel de speculații, faimosul prezentator a ținut să liniștească pe toată lumea, spunând faptul că nu s-au întâlnit pentru a discuta despre vreun proiect, ci au stat de vorbă în calitate de prieteni. Dan Negru se arată, de asemenea, a fi dezamăgit din cauza faptului că majoritatea colegilor din breaslă nu l-au mai contactat pe acesta. 

"Am stat la o vorbă cu Dan Diaconescu. Așa, de dimineață. Ca să nu apară speculații, nu facem nimic împreună, nu avem niciun proiect comun. Doar la o vorbă, pur și simplu. Sunt mulți din breasla noastră care i-au uitat numărul de telefon în anii ăștia. Acu' vreo 20 de ani mi-a spus că vrea să OTVizeze televiziunile din România. Am râs atunci, neîncrezător. Dați o tură pe telecomandă. Nici nu știți ce pierdeți. Azi am recunoscut că i-a ieșit otevizarea.", a fost mesajul transmis de Dan Negru, pe rețelele de socializare.

Dan Negru crede că emisiunile precum "Insula Iubirii" și "Asia Express" vor dispărea de pe micile ecrane

Recent, prezentatorul TV și-a exprimat opinia despre două reality show-uri extrem de vizionate de la noi din țară, adică Asia Express și Insula Iubirii, ambele difuzate pe Antena 1, trustul în care acesta a activat foarte mulți ani. Din nou, Dan Negru dă exemple din țările străine pentru a scoate în evidență situația critică în care se află televiziunea românească.

"OFCOM ( CNA englezesc) a anunțat noi reguli pentru televiziunile care "încalcă demnitatea umană". Reality show-urile sunt vizate în primul rând... Știu cum e, am prezentat multe , ba chiar am și scris împreună cu o colegă, Mădălina M. un reality difuzat la tv. Adică n-o fac pe timidul puritan, am mâncat și usturoi prin televiziune. M-a șocat umilința în televiziunea românească atunci când am văzut un artist celebru că bea urină de vacă într-un reality filmat în Asia. I-am spus producătoarei acelui show-altfel o doamnă simpatică la o vârstă respectabilă- că nu audiența sau banii sunt totul în tv, că există victorii care te coboară și înfrângeri care te ridică.", a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Citește continuarea AICI.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dan diaconescu  dan negru  intalnire 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel