Dan Negru: „Prietenii sunt ca umbrele, apar când e soare. Când nu mai e soare, se duc”
Data actualizării:
Data publicării:
Dan Negru a dezvăluit că nu are prea mulți prieteni și că sunt zile întregi în care nu îi sună telefonul. 

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Nu există român care să nu știe cine este Dan Negru. Cu toate astea, prezentatorul TV nu are atât de mulți prieteni precum s-ar aștepta publicul. 

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Dan Negru a dezvăluit că există „o mână de oameni” care îi sunt alături și ce este de părere că prietenii sunt precum „umbrele”, apar doar când e soare și dispar când „soarele” se duce. Mai mult, îndrăgitul prezentator TV spune că are zile în șir în care nu-i sună telefonul și nu îl întreabă nimeni ce face. 


"E mult spus că nu am prieteni! Am prieteni! E mâna aia de prieteni, câţi să ai? Prietenii sunt ca umbrele, apar când e soare. Când nu mai e soare, se duc. Sunt zile întregi în care telefonul nu-mi sună. Nu mai îmi sună din partea prietenilor, din partea oamenilor de televiziune. Asta nu înseamnă că oamenii aceia m-au uitat! Înseamnă că eu nu am ce să le ofer în zilele alea! N-am eu ce să le dau. Şi atunci, ei nu mă mai sună. Oamenii s-au restrâns mult în cercurile lor. Nu sunt un om cu foarte mulţi prieteni în jur. Aşa suntem toţi, dar nu înseamnă că nu-i am! Îi am, ăia puţini şi buni. Dar nu atât de apropiaţi. Singurii reali, noi toţi ştim bine, sunt ăia cu care dormi în casă, e familia ta. Pe ăia trebuie să contezi. În rest, umbre! E soare, îi vezi, nu e soare, s-au dus!", a declarat Dan Negru în emisiunea de la Kanal D. 

 

Dan Negru, MOTIVUL pentru care a decis să plece la Kanal D: „Mi-am dat seama că m-am oprit din evoluție la doar 50 de ani”

Dan Negru a plecat de la Antena 1, după 22 de ani de colaborare. „Regele audiențelor” s-a mutat la Kanal D și promite să realizeze proiecte „nemaivăzute”.


SPECTACOLA: Cum simți schimbarea aceasta, după 22 de ani petrecuți într-un loc?

Dan Negru: Viața înseamnă schimbare! Am rămas în relații extraordinare cu toți colegii mei și toți prietenii mei din lumea televiziunii m-au încurajat în schimbări.

Dan Negru: „Mi-am dat seama ca m-am oprit din evoluție la doar 50 de ani”

 

SPECTACOLA: Ce te-a făcut să iei această decizie?

Dan Negru: Vorbele tuturor care ma etichetau drept “cel mai longeviv”. Atunci m-am speriat pentru că mi-am dat seama că m-am oprit din evoluție la doar 50 de ani. Noi suntem generatia care am intrat in media la 20 de ani și părem ca suntem de o viața pe ecrane. Așa ca am decis ca e vremea sa căutam și alte vieți, altfel ne vom plafona. Colegii mei au descoperit asta mai demult. Mie mi-a luat ceva vreme.

 

SPECTACOLA: Care au fost reacțiile celor din jur?

Dan Negru: Cei care sunt obișnuiți cu zona de confort erau îngrijorați. Cei obișnuiți cu provocările erau incantați. Important e sa simți ca trăiești pentru ca profesia asta se face greu in zona de confort.

 
SPECTACOLA: Ce ne pregătește  "regele audiențelor", acum, la Kanal D?

Dan Negru: Mi-au plăcut mereu productiile unice, șansa mea a fost să deschid drumuri cu formate pe care publicul nu le-a mai văzut. Aș merge tot pe drumul ăsta, cu idei și proiecte nemaivăzute.


SPECTACOLA: Întrebarea de pe buzele tuturor este: Vei prezenta Revelionul 2023? Între timp, ce proiecte ne pregătești? Totuși, așteptarea va fi lungă până la Revelion...

Dan Negru:  E mult până la Revelion. Am văzut sutele de memeuri din online, dar mai e până la iarna. Nici măcar n-am ieșit din iarna asta. 22 de ani e aproape un sfert de secol. Proiectele care vor veni, in primăvara sau toamna au întâietate. Apoi, om vedea și ce va fi cu Revelionul.


SPECTACOLA: Spuneai că Valeriu Lazarov vă îndemna "să țintiți luna", "Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!". La rândul tău, ești acum un model pentru mulți și chiar ai și cursanți pe care îi înveți cum să-și găsească steaua lor. Care crezi că este sfatul cel mai de preț pe care i l-ai putea oferi unui tânăr care visează să-ți calce pe urme?

Dan Negru: „Cred că acel Golden Age al televiziunii a dispărut”

Dan Negru: Nu știu dacă în anii care vin, televiziunea va mai avea energia pe care avut-o, cred că acel Golden Age al televiziunii a dispărut, dar ecranele vor rămâne. Cred că va fi mult mai greu pentru că oricine are posibilitatea tehnică de a produce conținut și mai ales pt că online-ul a dat posibilitatea ca acele idei, conținutul să poată să fie văzut și altfel decât pe TV. Dar asta e în favoarea publicului. Așa că sfaturi e greu de dat într-o lume media care se mișcă de la zi la zi. Când am început eu să fac TV, YouTube încă nu apăruse. Cine știe ce va fi în anii următori…

 
SPECTACOLA: Cum s-a schimbat televiziunea în cei 30 de ani de când ești pe sticlă?

Dan Negru:  A scăzut mult consumul de televiziune și nu online-ul e de vină, ci calitatea vieții. Cu cât calitatea vieții e mai bună, omul descoperă și alte modalități de distracție decat ce se vede pe TV. Restaurante, vacanțe, cinema, teatru. La toate astea se adaugă online-ul. Așa ca televizorul din sufragerie nu mai e atâta de importat ca acum 20 de ani. Cu cât bunăstarea unei țări e mai mare, cu atât consumul de TV e mai mic. Bunăstarea se vede în aparate electrocasnice: TV și frigider.

Citește aici interviul integral.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   dan negru  denise rifai  prieteni  umbre 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel