Dan Negru, reacție furibundă după gestul făcut de Ana Morodan: "Televiziunile mondiale au un cod de moralitate"
Data publicării:
Dan Negru a oferit și el o reacție în ceea ce privește cel mai recent eveniment în care a fost implicată Ana Morodan.

Dan Negru analizează toate evenimentele zilei atât din România, cât și la nivel internațional, iar faptul că Ana Morodan a fost prinsă beată și sub influența substanțelor interzise la volan nu a fost trecut cu vederea de către prezentator. După cum era de așteptat, acesta pune la zid gestul făcut Contesa Digitală, care ar trebui să fie un model pentru tânăra generație. Mai mult, Dan Negru judecă și gestul televiziunii de la care aceasta provine, pentru că nu a luat măsuri dure, cum se întâmplă la nivel internațional.

"Vedeta unei televiziuni a fost reținută după ce a fost prinsă la volan drogată, băută și fără carnet. Nu contează nici numele vedetei și nici al televiziunii, sunt irelevante în povestea mea. Îngrijorător e că atunci când presa a cerut un punct de vedere televiziunii, aceasta a tăcut. În bussinesul mondial, când un angajat încalcă legile unui stat, angajatorul ține cu statul. Televiziunile mondiale au un cod de moralitate. Noi, nu! Cu ceva ani un urmă, în România, deținătorii licenței unui format internațional au recuzat un artist din juriul unui show pe motiv că avea probleme cu drogurile. Ai noștri, cei care l-au propus, n-au avut problema asta de moralitate. Bani să iasă ..Netflix s-a dezis public de Kevin Spacey deși "House of cards", serialul iî care avea rol principal, aducea profituri uriașe companiei. Televiziunile de la noi trebuie sa-și recâștige moralitatea chiar cu prețul de a pierde bani. Copiii, ăia puțini care se mai uită la tv, să știe că drogurile, alcoolul, probleme cu legea nu sunt cool. Să fie asta noua încercare din evoluția televiziunilor, să fie trecerea de la "blonde" la "litere". Altfel, moralitatea e ca erecția: când o ai, se vede.", a fost postarea scrisă de Dan Negru, în mediul online. 

Citește și: Drug Test, erori și lacune. Ce este benzodiazepina, găsită la Ana Morodan. Paparau: Singura probă luată în considerare de instanță! Sunt necesare sancțiuni mai grave

Adriana Bahmuțeanu a avut și ea o reacție dură

Nu doar Dan Negru a avut o reacție acidă pe tema aceasta, ci și Adriana Bahmuțeanu, care nu înțelege cum au ajuns astfel de persoane să fie considerate drept repere de viață de către noua generație.

„Influencera Ana Morodan, Contesa Digitală a ajuns în arestul poliției după ce a sfidat legea și a condus în mod repetat și fără permis, beată mangă și trasă pe nas!
Sper să ajungă cât mai repede și la lada de gunoi a istoriei, împreună cu mentorul ei, cel care a făcut-o celebră, fraierul de Lucian Mândruță!!!

Pentru că astfel de persoane bizare, așa zișii tineri frumoși liberi, nu au ce să caute în spațiul public și să devină idoli pentru generații întregi!!!”, a început să spună Adriana Bahmuțeanu, pe contul ei oficial de socializare.

Citește și: Ana Moradan, sfaturi pentru fanii săi, la scurt timp după ce a fost reținută. Vedeta regretă faptele sale: ”Nu faceți ca mine”

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu consideră că faima este cea care li se urcă la cap persoanelor care apelează la astfel de gesturi, când cred că totul li se cuvine și că sunt stăpânii lumii. 

„Cineva a transformat-o într-o adevărată icoană pentru generațiile tinere. Mă întreb dacă Ana Morodan își va cere scuze public atunci când va ieși din arestul poliției. Mă tem că nu! Pentru că o astfel de persoană, de regulă, crede că i se cuvine totul pe această lume și este deasupra legii. Asta este beția celebrității. Persoana asta a ajuns peste noapte o persoană cunoscută.”, a adăugat Adriana Bahmuțeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alcool  ana morodan  beata  critica  dan negru  reactie  volan 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel