Dan Puican, distrus și acum de moartea Stelei Popescu. Ce gest i-a legat pe cei doi, chiar și după divorț: ”Am visat-o de multe ori”
Data publicării:
Deși au trecut aproape patru ani de la moartea Stelei Popescu, Dan Puican, primul soț al actriței, nu poate trece nici acum peste acest eveniment trist.

Moartea marii doamne a teatrului românesc, Stela Popescu a șocat  o țară întreagă. Deși au trecut aproape patru ani de când regretata actriță a fost găsită fără suflare de către fiica ei, în propria locuință, cei care au iubit-o nu au trecut nici în acest moment peste această tragedie. Printre aceștia se numără și fostul soț al Stelei Popescu, Dan Puican. 

Recent, acesta a vorbit despre  marea sa iubire alături de care a trăit 20 de ani, spunând că un semn divin îi leagă și acum, după moartea actriței.  Dan Puican a declarat că are grijă ca fostei sale soții să nu-i lipsească lumina și rugăciunile, motiv pentru care merge săptămânal la biserică și anual îi pregătește un parastas, așa cum se cuvine.

”Am visat-o de multe ori, nu știu exact ziua în care am visat-o, dar am visat-o că eram la radio și făceam înregistrare cu ea. Mă duc la biserică, așa cum fac în fiecare săptămână, nu mă duc la Cernica (nr. acolo este îngropată actrița) și aprind câte o lumânare pentru ea. O să aprind și acum de Paște. Mă mișc mai greu în ultima vreme, așa că nu am fost întotdeauna la biserică. La Cernica mi-e foarte greu să ajung. Am ajuns când a împlinit trei ani, cu niște prieteni, i-am aprins o lumânare și ne-am rugat pentru ea. Atunci am făcut și un parastas. Și la un an și la doi ani și la trei ani. Lumea din ziua de astăzi este atât de preocupată și de stresată că uită de cei care au plecat”, a spus Dan Puican la Antena Stars.

Dan Puican a mărturisit că divorțul nu l-a separat de Stela Popescu. Deși regizorul s-a recăsătorit, cei doi au păstrat legătura și, săptămânal, Stela Popescu îl vizita pe el și pe soția sa, luând toți trei masa împreună, exact ca o familie, asta până când, la ultima vizită programată, din păcate, ea nu a mai ajuns.

”Știu că aproape în fiecare săptămână venea la noi la masă și îi plăcea foarte mult ce gătea soția mea. a a murit într-o zi de joi și sâmbăta trebuia să vină la noi că îi luasem pastramă și pește, ce îi plăcea foarte mult. N-a mai venit că s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Am fost împreună în 35 de țări timp de 20 de ani”, a mai adăugat fostul soț al regretatei actrițe.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dan puican  stela popescu 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel