Dana Budeanu a luat foc, după moartea lui Mitică Popescu. Vedeta îi desființează pe actorii români
Data actualizării:
Data publicării:
Dana Budeanu a avut o reacție neașteptată pe rețelele de socializare, după moartea lui Mitică Popescu.

Lumea cinematografiei este mai săracă, după ce Mitică Popescu s-a stins fulgerător din viață pe 3 ianuarie. Marele actor fusese internat în spital încă din a trei azi de Crăciun, însă familia, dar și medicii, au sperat la un miracol, până în ultima clipă. Problemele de sănătate au fost însă mult prea mari și l-au doborât definitv pe maestru, care a fost regretat de o țară întreagă, dar și de colegii de breaslă. Totuși, în viziunea Danei Budeanu, actorii care i-au adus un ultim omagiu lui Mitică Popescu au fost mult prea puțini. Maestrul a fost înmormântat pe data de 6 ianuarie, cu onoruri militare, însă numărul celor care au ales să participe la slujbă a fost mult prea mic, în comparație cu talentul uriaș pe care acesta l-a oferit românilor în toți acești ani pe scenă.

„Galeria Rapidului a spălat rușinea tuturor celor care, în seara aceasta nu au fost la căpătâiul imensului Mitică Popescu! RESPECT! Unde sunteți actorilor, intelectualilor, jurnaliștilor, politicienilor?”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

Te poat interesa și: Dramele care i-au marcat viața actorului Mitică Popescu. A stat în închisoare și a fost îndepărtat din teatru

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Budeanu (@danajustlove)

 

Mitică Popescu nu s-a plâns niciodată de problemele de sănătate

Chiar dacă problemele de sănătate au fost cele care i-au pus capăt zilelor, colegii de breaslă spun că regretatul actor nu s-a plâns nicio secundă de dureri sau de problemele pe care le avea. Extrem de mulți artiști și-au adus aminte de ultimele conversații purtate cu acesta, printre care și Vasile Muraru, care a fost șocat să audă de această tragedie. 

„Niciodată (n.r. nu s-a plâns de problemele de sănătate). Nu îi stătea în caracter asemenea vorbe spuse. El era genul de om care să muncească, să vorbească cu toată lumea, să socializeze, un om în adevăratul sens al cuvântului. Dumnezeu să îl ierte și să îi înalțe sufletul…”, a spus Vasile Muraru, la Antena Stars.

Pe aceeași temă: Mitică Popescu și Leopoldina Bălănuță, poveste de dragoste ca în filme: „Te iubesc atât de mult, încât aș vrea să mori înaintea mea"

 

Apropiații au sperat până în ultima clipă la o minune

Deși actorul a fost internat de urgență în preajma Crăciunului, cu toții au sperat că acesta își va reveni cât mai repede la normal. Vasile Muraru își amintește cum a vorbit cu actorul chiar cu o lună înainte de această veste tragică, iar Mitică Popescu era ca de obicei, adică foarte optimist și vesel. Acesta nu se afla la prima cumpănă de acest gen, mai spune actorul, care spera faptul că acesta va reuși să treacă și acum peste această cumpănă cumplită. 

„Am aflat că este internat la Urgență, după la Elias, dar speram, căci, de atâtea ori, a trecut pe lângă el ( n.r. boala) și a mers mai departe. Speram ca și de data asta. Nu mă așteptam să fie vestea asta…Vorbisem cu el cu o lună înainte de internare. Ăsta era felul lui de a fi ( n.r. era optimist, atunci când s-a internat). Un om optimist, cu o eleganță, un om deosebit, un om adevărat…”, a mai spus actorul. 

Citește și: Ștefan Bănică, mesaj sfâșietor, după moartea actorului Mitică Popescu: „Îi ascultam de fiecare dată cu interes poveștile”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actor  dana budeanu  mitica popescu  moarte 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?




pixel