Dana Budeanu despre Scandalul Coroniţelor: Jos labele de pe premianţi! A început mascarada pă copii. Ce vorbiţi, mă? Nu mai e ok să fii bun? Hai să interzicem şi medaliile!
Dana Budeanu ia poziţie în "Scandalul Coroniţelor".

Dana Budeanu este cunoscută pentru ieşirile acide şi replicile tăioase cu care ne-a obişnuit deja. A avut o astfel de răbufnire şi pe Facebook unde i-a luat la rost pe cei care susţin renunţarea la premierile de la sfârşitul anului şcolar şi implicit la coroniţe ori recompense de orice fel pentru elevii silitori, cu rezultate notabile la învăţătură.

"Gata, mă! A început mascarada pă copii! Jos labele de pe premianţi! Un obicei superb! Nu e nimeni afectat că nu ia coroniţă, doar voi adulţii neterminaţi!!! Aşa îi creşteţi? Este superb să fii recompensat și premiat pentru că un an ai fost cel mai bun! Nu mai e ok să fii bun, să înveți, să performezi? Ce vorbiți, mă? De ce? Că nu ia copilul nu știu cui premiu? Marș! Sunt copii care învață la lumânare și iau 10! Coronița e a lor! Bravo, copii! Nu vă este ruşine? Toți copiii iau premiu! Toți sportivii! Păi hai, mă, să nu se mai ia nici medalii, să fim toți niște neterminaţi care trebuie să lâncezim, care nu avem voie să ne bucurăm! Am luat coronițe de mi-a ieșit pe nas! Fetițele mele nu iau mereu! Așa şi? Se bucură de serbare, se bucură pentru cei care iau din suflet! Că așa e creștinesc și frumos! Vreți să distrugeți tot ce e magic și superb! Vreți ca puii să crească fără ambiție, fără bucurii, fără note, fără teze, fără educație, fără nimic! Pe bune, doamna Săftoiu? Poate dumneavoastră ați avut traume d-astea pã coronițe!! Eu și majoritatea nu am avut! Am avut mereu copii de 10 în clasă și? Rușine să vă fie tuturor că susțineți așa o anomalie!!!! Mama mea a fost un copil de 10 pe linie până la sfârșit! E o minune de om, un înger coborât pe pământ! Marș de pe copiii eminenți! Avem olimpici, avem copii extraordinari, de care nu mai știe și nu mai vorbește nimeni, că nu mai e modern, mă! E mișto să fim toți o apă și un pământ de mediocri! Nu! Copiii trebuie să știe ce înseamnă performanță și să primească diplome și coronițe! Când erau fetițele mici la Ioanid - Grădiniță, Școală & Liceu, împreună cu părinții cumpărăm cupe și le dădeam la finalul micilor campionate! Superb! Școală premia și copiii activi și copiii cu abilități extraordinare și copiii premianți la concursurile din afară școlii! Eram toți fericiți în careu pentru ei și după plecam la înghețată! Jos labele de pe copii şi copilărie"

Citește continuarea pe DC News și află de la ce a plecat Scandalul Coronițelor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Spectacola | Dată: 19 iun 2022, 13:35

Captură video Youtube/ Sorin buiaca, Instagram, Loredana Groza

Mircea Badea, reacție savuroasă la fotografia Loredanei Groza, fără lenjerie intimă: „Munții noștri aur poartă și doamna Loredana nu poartă!”

Constantin Enceanu, foto Facebook

Constantin Enceanu, hărțuit pe litoralul românesc. Ce a pățit artistul: ”Mi s-a părut penibil. Oameni în toată firea”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Captură video Youtube/ Exclusive Studio!

”Nu putem comenta dacă mai trăiește sau nu”. Informații îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

Mihaela Tatu, foto Facebook

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Mihaela Tatu EXCLUSIV

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

 Oana Lis, captură video Kanal D

Oana Lis, ajunsă în culmea disperării: ”Cine dorește, poate dona pentru recuperarea lui Vio”. Vedeta cere ajutorul fanilor

Sursa foto: Loredana Groza, Facebook

Loredana Groza, fără lejerie intimă. Vedeta a încins imaginația bărbaților: ”Lori este numai una”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Andreea Antonescu, foto Instagram

Andreea Antonescu, însărcinată pentru a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă: „A doua minune din viața mea!”

Sursa foto: Carmen Harra, Facebook

Carmen Harra, despre atragerea banilor în viața noastră. Secretul celebrei clarvăzătoare: „Să nu vă fie frică”

Sursa foto: Denisa Filcea, Instagram

Cum se descurcă Denisa Filcea în rolul de mamă: „Nici nu mă gândesc la oboseală”