Dana Budeanu, detaliul observat la înmormântarea artistei Gabi Luncă: „Ce e mascarada asta? De ce aţi sigilat sicriul?''
Dana Budeanu se revoltă după imaginile difuzate la TV cu înmormântarea regretatei artiste de muzică lăutărească. Criticul de modă a observat un detaliu care a revoltat-o. 

Invitată în emisiunea ''Sinteza Zilei'', de la Antena 3, Dana Budeanu a răbufnit. Vedeta a criticat modul în care s-a desfășurat ceremonia de înmormântare a artistei Gabi Luncă. Marea doamnă a muzicii lăutărești a fost înmormântată după protocolul COVID, cu sicriul sigilat. Câteva persoane îmbrăcate în combinezoane au cărat sicriul artistei.

 


''Aici sunt nişte imagini de la înmormântarea doamnei Gabi Luncă. Siciriul a fost cărat de patru costumaţi (n.r. combinezoane). S-a văzut la televizor? Deci, mascarada s-a făcut.

Nu știu dacă cineva a văzut, că imediat după aceea, pe sicriul doamnei Gabi Luncă s-au aruncat rudele și l-au ținut în brațe. Corect? Corect. Pentru ce este mascarada asta? Pentru ce au venit măscăricii ăia patru să care sicriul și să strice înmormântarea, când toată lumea a pus mâna pe sicriu? Ce e mascarada asta? De ce aţi sigilat sicriul?'', a spus Dana Budeanu, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" de marţi seara.

Autor: Maria Alexandru | Dată: 07 apr, 08:47

Chec de post cu nuci. Cea mai delicioasă rețetă

Checul de post cu nuci este extrem de gusto și se...


Lidia Fecioru, foto Facebook

Băutura minune pentru pancreas și sistemul digestiv. Lidia Fecioru: Beți înainte de culcare și veți avea un somn liniștit

Gabriela Cristea, în lacrimi. Captură foto Youtube/victorienii

Gabriela Cristea, în lacrimi. Soțul prezentatoarei TV nu a putut să o liniștească: „În câteva săptămâni nu o să mai vrea acasă”

Dr Mihaela Bilic foto Facebook

Untura de porc, beneficii uimitoare pentru sănătate. Dr Mihaela Bilic: „Unde grăsime nu e, nici dragoste nu e”

Nelu Vlad, foto Facebook

Nelu Vlad, de la formația Azur, „aventură” cu Irina Loghin. Artistul a povestit cum a rămas blocat pe șosea, în compania cântăreței de muzică populară

Laurette, sursa foto Instagram

Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”

Irina Loghin și fiica sa, foto Facebook

Blestemul din familia Irinei Loghin. Fiica artistei trece prin aceeași dramă ca mama ei: Am mers la medic, urmez un tratament

Gigi Becali și Aurel Pădureanu, sursa facebook

Aurel Pădureanu, critici dure la adresa lui Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru, leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului: „Rețeta e foarte simplă: usturoi, alcool, miere și propolis”

Marius Țeicu și fiica sa, Patricia. Foto Facebook

Marius Țeicu, durere fără margini. 3 ani de la moartea fiicei sale: „O visez, merg la cimitir. E inimaginabil”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, prima reacție după ce Cornelia Catanga a decedat

Mihai Gâdea și Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa Sinteza Zilei

Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate. Mircea Badea a făcut anunțul: „Mihai era să moară”