Dana Budeanu, mesaj controversat pentru Selly, după ce Wiz Khalifa s-a drogat pe scenă la Beach, Please!: „Nu o să dau aici lecții de parenting”
Data publicării:
După ce rapperul Wiz Khalifa s-a drogat pe scenă la Beach, Please!, în fața a peste 100 de mii de tineri, Dana Budeanu a ținut să-i transmită un mesaj Selly, co-fondatorul evenimentului din Costinești.

Mai bine de 110.000 de tineri s-au distrat și au dansat, sâmbătă, la festivalul „Beach, Please!” din Costinești. Seara a fost marcată însă de un episod care a creat controverse. Rapperul american Wiz Khalifa, în vârstă de 36 de ani, și-a aprins, pe scenă, o țigară cu marijuana. Oamenii legii l-au lăsat să-și termine show-ul, după care l-au ridicat și l-au dus la secție. Wiz Khalifa a fost pus sub acuzare de DIICOT pentru deţinere fără drept de droguri de risc.

După acest eveniment, Selly, co-fondator „Beach, please!”, a avut o primă reacție în urma controversei legate de situația creată de comportamentului rapperului american Wiz Khalifa. Vloggerul a transmis că reprezentanții festivalului au toleranță zero față de substanțele interzise, de orice tip.

„Așa cum am anunțat încă de dinainte de festival, avem toleranță zero față de substanțele interzise, de orice tip. Festivalul nostru rămâne dedicat asigurării unui mediu sigur și plăcut pentru toți participanții și vom continua să luăm toate măsurile necesare pentru a menține aceste standarde. Din acest motiv dorim ca focusul nostru astăzi să fie buna desfășurare a concertelor de diseară. Vom reveni cu declarații video și audio în cursul zilei de astăzi”, a declarat Andrei Șelaru în cadrul unui comunicat de presă.

Te-ar putea interesa și: Oana Lis, motivul neștiut pentru care nu a avut copii cu Viorel Lis: „El a insistat foarte mult. S-a pus în genunchi și m-a rugat”

Dana Budeanu, mesaj controversat pentru Selly, după ce Wiz Khalifa s-a drogat pe scenă la Beach, Please!: „Nu o să dau aici lecții de parenting”

Dana Budeanu nu s-a putut abține în urma controversei legate de situația creată de rapperul american. Creatoarea de modă a avut un mesaj dur după acest incident la care au luat parte peste 100 de mii de tineri. Pe această cale, ea a ținut să-i transmită și un mesaj lui Selly, co-fondator „Beach, please!”.

„Dragă Selly,

Eu sunt mama a două fetițe, care anul acesta împlinesc 20 de ani! Nu s-au drogat niciodată (să mă simt prost, așa cum trebuia să mă simt când, la vârsta lor, eram studentă tot la Londra ca și ele astăzi și foarte mulți dintre colegi și profesori ori fumau «joint» ori se drogau? NICIODATĂ!)

Eu sunt o mamă care m-am luptat cu ceea ce tu azi definești ca fiind «generația mea»! Din generația ta fac parte și ele și-ți spun că BA DA, SE POATE MURI DE LA UN JOINT! O pastilă, un fum, o linie, E DOAR UN ÎNCEPUT AL UNUI DRUM FĂRĂ DE SFÂRȘIT, CA AȘA SUNT DEPENDENȚELE ASTEA NENOROCITE…FĂRĂ DE SFÂRȘIT!

Am să-ți povestesc (PENTRU CĂ TE CONSIDER UN COPIL, MAI ALES ÎN URMA ACESTEI AFIRMAȚII), așa cum le-am povestit și lor printre altele, cum am făcut eu cunoștință cu fenomenul drogurilor!

Eram studentă în primul an și locuiam în campus, firește! Într-o zi, pe etajul DE FETE, acolo unde stăteam (așa era în castelul ce ne era campus acum 27 de ani) am auzit un țipăt ascuțit! Am ieșit pe culoarul superb lambrisat și plin de picturile ce-i portretizau pe făuritorii locului în care mă aflam și am văzut-o pe colega mea de la facultatea de muzică pe jos. M-am apropiat și o altă colegă din spate a urlat: DON'T TOUCH HER, SHE OD’D! Am întrebat ce? Ce are la gură? NU ȘTIAM CE ÎNSEAMNĂ OD (OVERDOSE)! Nu auzisem în viața mea acest termen! În foarte puțin timp a venit o ambulanță și a luat-o…MOARTĂ! Era studentă și urma să devină cântăreață de operă. AVEA 19 ANI…cât au fetițele mele! Încercase ceva cu alți colegi! Ei au supraviețuit, EA NU!

Puterea exemplului în lumea minunată a copiilor, dragă Selly, înseamnă TOTUL! Și la 18 ani ești tot un copil și e superb că este așa!
NU AI CAPACITATEA DE A DISCERNE TOTAL ȘI MATUR MEREU! Dacă vezi un drogat pe scenă, care trage sau fumează în fața ta și nu cade lat MORT jos, crezi că așa poți fi și tu! Nu este așa deloc!
Când fetițele mele au împlinit 13 ani, am invocat un check-up într-un spital din București (ajutată de personal firește) și am trecut cu ele dus-întors prin secția de toxicologie, acolo unde, legați de paturi, cu ușile la perete, stau în sevraj, DROGAȚII! Când am ajuns în mașină m-au întrebat: mamă, ce boală aveau oamenii aceia? A? ACEIA? A, aceia sunt oamenii care se droghează! N-am dezvoltat atunci, însă impactul a fost major!

Nu o să dau aici lecții de parenting, nu sunt în măsură și cred că fiecare își crește copilul așa cum consideră! EU M-AM LUPTAT ENORM PENTRU COPILĂRIA LOR, PENTRU ADOLESCENȚA LOR, PENTRU VIAȚA LOR! M-am luptat și am reușit să cresc copii fără telefoane, fără social media, fără droguri, fără gheare la 15 ani, fără gene tot atunci, FĂRĂ MULTE! M-AM LUPTAT PENTRU CA MAI TÂRZIU ELE SĂ ȘTIE SĂ LUPTE SINGURE!

Și astăzi ȘTIU! SUNT PUTERNICE! SUNT VII! SUNT CURIOASE! NU SUNT PLICTISITE DE VIAȚĂ! NU AU NEVOIE SĂ SE PĂCĂLEASCĂ DESPRE REALITATE CU O PASTILĂ SAU O ȚIGARĂ! TRĂIESC! SUNT FERICITE MEREU! ȘTIU ADEVĂRUL ȘI NUMAI ADEVĂRUL!

Viața, dragă Selly, MERITĂ TRĂITĂ!
Nu e vina ta că ăla a fumat pe scenă, e vina celor care nu l-au dat jos pe loc, ca puterea exemplului SĂ EXISTE!
Nu e vina ta că lumea se droghează, FIREȘTE, însă atunci când publicul la ceea ce faci tu este MAJORITAR MINOR, TU TREBUIE SĂ FII MAJOR!
UN JOINT POATE UCIDE…REALITĂȚI, PERCEPȚII, SENTIMENTE, ADEVĂRUL ȘI CHIAR UN ORGANISM SENSIBIL! Doar “UN JOINT”!
Drogurile sunt SCĂPAREA CELOR SLABI!
CITIȚI CA SĂ ȘTIȚI SĂ GÂNDIȚI!”, a spus Dana Budeanu.

Te-ar putea interesa și: Betty Salam a confirmat că s-a despărțit de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Ce spune despre relația cu Iuly Neamțu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel