Dana Budeanu, mesaj DUR pentru cei care susţin consumul de insecte. „Aşa încet, încet se schimbă lumea”
Data publicării:
Dana Budeanu a transmis un mesaj acid pentru cei care susțin consumul de insecte. 

Dana Budeanu a fost invitată într-o emisiune , acolo unde a vorbit despre consumul de insecte, asta după ce, în luna februarie  greierele de casă (Acheta domesticus) a fost acceptat ca aliment nou în Uniunea Europeană.

Vedeta și-a exprimat părerea sinceră despre posibilitatea ca acest lucru să devină posibil și în România.

Dana Budeanu: „Ăștia care nu se spală, care vor să stea în frig”

„Mi se pare un cretinism. Ni se dau aşa nişte subiecte de rostogolit, trebuie să fim deschiși. Ăsta este progresismul, știți? Trebuie să fim deschiși acum pentru a mânca insecte şi cai verzi pe pereți.

Eu nu cred că se va întâmpla acest lucru. Progresiștii, da. Ăștia care nu se spală, care vor să stea în frig. Tot aia care ne îndemnau cu înțepatul ne îndeamnă acum să stăm în frig şi ce mișto era pe vremea lui Ceaușescu. Păi parcă ați folosit Revoluția în campanie”, a spus Dana Budeanu în emisiunea Subiectiv de la Antena 3. 

Dana Budeanu: „50-100 de ani mâncați voi viermi, insecte, gândaci şi ne spuneți cum a fost”

„Tot aia ne încurajează să mâncăm insecte că au mâncat ei viermi şi au fost buni. Continuați. Aşa încet, încet se schimbă lumea. Avem timp. 50-100 de ani mâncați voi viermi, insecte, gândaci şi ne spuneți cum a fost. Pentru că noi ne-am ars cu mascarada cu boala lui calache şi acuma eu nu mai fac nimic fără studii.

Corect? Deci stăm, facem experiențe pe ăștia, pe progresiști 10-20 de ani. Mănâncă ăștia viermi etc, după aia facem studiu să vedem ce li s-a întâmplat în organism, că se face pe o generație studiul, nu? Nu o să mai pripesc!

Vreau să văd exact ce se întâmplă. Nu vreau peste 5 ani să încep să nu mai am degete la picioare. Vreau să fiu atentă! Şi după ce facem studiu, că aştia care susţin trebuie să fie cobaii mâncăm şi noi", a mai declarat Dana Budeanu, conform Antena 3.

Dana Budeanu, părere tranșantă despre femeile cu botox

Dana Budeanu nu are nicio reținere în a spune direct tot ceea ce gândește. Dacă multe vedete au intrat, de-a lungul timpul, în gura acesteia, de data aceasta vedeta face referire la toate femeie cu acid în buze, fie ele persoane publice sau nu. Dana Budeanu crede că această intervenție este una extrem de dificilă, iar dacă nu găsești medicul potrivit, riști să arăți ca restul femeilor ce au apelat la ea.

"Nu vă mai băgați în buze. Chestia asta cu băgatul în buze cred eu că este cea mai grea și fină intervenție estetică care se poate face. Eu cred că ori ești vreun Dumnezeu al buzelor ca medic, în rest, nimeni nu știe să facă asta. Arătați toate ca niște rațe. E păcat, pentru că tu nu mai ai trăsăturile, expresia ta nu mai există. Uitați-vă în oglindă. Aveți un bot la fel.", a spus Dana Budeanu

Cum este descrisă Dana Budeanu de Ana Baniciu

Ana Baniciu a acceptat, aum ceva timp, provocarea lui Cătălin Măruță "Spui tot sau ia gura foc?" Artista a dezvăluit mai multe lucruri, printre care a scos la iveală și relația pe care o are cu Dana Budeanu. Așadar, una dintre provocările puse de prezentator a fost să o caraterizeze pe aceasta în 3 cuvinte. Ana Baniciu nu doar că a făcut acest lucru, dar a dat și informații suplimentare despre acest conflict.

"Rea, bârfitoare online, public și se crede prea perfectă, dar nu e. Este talentată, dar eu am boala mea. Eu am fost virală pe TikTok că am spus o treabă foarte reală despre ea, ea m-a deranjat foarte mult. Am cumpărat o rochie de-a ei într-un Turneu cu Lala Band. Adică munca mea de pe un turneu s-a dus pe rochia ei. După nenumărate discuții, în care mi-a zis "Da urâtă ești, dar urât te-ai îmbrăcat, stai într-o sărăcie de casă", am zis ok. Tac o dată, de două ori, dar și când îți zic, să nu mă enervezi.", a dezvăluit Ana Baniciu, în emisiunea "La Măruță", de pe ProTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   dana budeanu  insecte 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel