Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea
Data actualizării:
Data publicării:
Dana Budeanu a avut o reacție neașteptată, după concertul susținut de Andra la Sala Palatului. Când a văzut ce a spus despre ea, artista i-a dat replica.

Dana Budeanu este una dintre cele mai vocale influencerițe de la noi din țară și nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume de fiecare dată când are ocazia. Creatoarea de modă atrage atenția pe oriunde apare, dar mai ales pe rețelele sociale, acolo unde este foarte urmărită de o mulțime de oameni și unde postează zilnic.

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Vedeta a surprins pe toată lumea printr-o postare pe care a făcut-o pe Instagram. După ce a mers aseară la concertul „Tradițional 2” susținut de Andra la Sala Palatului din București, Dana Budeanu a avut doar cuvinte de laudă la adresa artistei, motiv pentru care a ținut să spună public.

„A fost odată o fetiță, pe care eu am avut șansă să o cunosc, când încă visa la ceea ce astăzi a devenit iubirea României, Andra! A fost odată România, cea plină doar de frumos, de folclor, de doina, de viață, de credință, de fericire, de dor!

A fost odată muzică, cea care ne unește sufletele și nu ne lasă mințile să ne mintă! A fost odată iubirea pură, cea de azi de la Sala Palatului! ASTA E ROMÂNIA MEA ȘI NICIO ALTĂ! Mulțumesc Andra că ai unit românii de pretutindeni”, a scris Dana Budeanu pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: „Fac ce simt”. Obiectul scos la vânzare de Oana Lis a stârnit revoltă în mediul online / Foto

Reacția Andrei

Postarea a strâns în doar câteva ore de la publicare peste 5000 de aprecieri. Nici reacția Andrei nu a întârziat să apară. Artista a comentat la postare la scurt timp după ce a văzut mesajul creatoarei de modă.

„Te iubesc!”, a scris artista la postarea Danei Budeanu.

„Și eu”, a spus și creatoarea de modă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove)

Te-ar putea interesa și: Gestul suprem făcut de Alex Bodi pentru Ema Uta. Make-up artista a rămas uimită: „Mamă, mamă, e superb” / Foto

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Dana Budeanu ironizează femeile care mănâncă vegan de Paște

Într-un videoclip recent, Dana Budeanu a ironizat femeile care optează pentru mâncare vegană în timpul sărbătorilor pascale. Criticând alegerea lor, creatoarea de modă a ridicat întrebări despre compoziția și gustul acestor preparate.

„Vine Paștele acum, se pregătesc astea, au o rețetă de miel vegan, din ce? Din ciorapi pisați? Din ce faceți miel vegan? Știi ce se întâmplă „zici că e carne, plant based”. Ok, din ce este? Din plastic pisat sau din ce este? Cum arată? Din ce e făcut? Ce înseamnă cretinismul ăsta? Din ce faci drob? „Dar nu trebuie să mănâncă neapărat drob”, dar voi ce mâncați, nebunelor, de Paște? Soia? Tofu cu avocado?”, a spus Dana Budeanu, vizibil ironică, într-un videoclip.

Te-ar putea interesa și: Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă




pixel