Dana Budeanu, revoltată după ce a văzut factura la curent a părinților ei: „Nu au nici aer condiționat”
Data actualizării:
Data publicării:
Dana Budeanu spune că părinții ei au primit două facturi extorbitante la curent.

Dana Budeanu a depus o reclamație la ANPC, după ce a aflat ce facturi au primit părinții ei. Facturile datează din vară, iar părinții vedetei le-au plătit deja, fără știrea ei, cât timp aceasta era în vacanță. Tatăl creatoarei de modă a plătit, în total, 6.500 lei, în condițiile în care nici măcar nu au aer condiționat în casă. 


„Am găsit o factură de 31 de milioane și alta de 34 de milioane, în mijlocul verii. (...) Aceste facturi nu sunt ale noastre. Noi plătim iahturi, noi plătim vile, noi plătim vacanțe, noi școli în străinătate, noi plătim miliarde pentru niște băieței deștepți. (...)  Părinții mei nu au aer condiționat. Nu suportă, nu au. Locuiesc într-o casă în care au plătit până la factura asta între 400 și maxim 600 de lei. Și s-au trezit brusc cu aceste facturi. Am depus reclamație la ANPC, am sunat la Enel. 

(...) Nu există nici o justificare, nici o directivă europeană. Noi dăm pe dinafară de curent. Revoluție înseamnă să îți faci singur dreptate, respectându-ți drepturile într-o societate. Eu cred că românii nu vor mai plăti facturile. Propun ca europenii să vină să stea la noi ieftin, cu căldură, apă caldă, la prețuri mici. Pe tatăl meu nu-l mai sperie nimic. N-a vrut să mă deranjeze din vacanță.


S-au dus și au plătit aceste facturi. Mama a înnebunit, a avut tupeu să aibă mașină de spălat în 2022”, a declarat Dana Budeanu la România TV

Cum să reduci consumul de energie electrică și gaze. Alex Gavrilescu, arhitect Visuri la cheie: „Am reușit să scad costurile la jumătate în consum” 

 

Dorian Popa, factură uriașă la energia electrică

Facturile la energie electrică și gaze le dau mari bătăi de cap și vedetelor. Printre acestea se numără și Dorian Popa, care a dezvăluit că a fost șocat în momentul în care a văzut factura la energia electrică. Mai exact, artistul trebuie să achite o sumă de peste 8.500 de lei.

„Am știut eu de ce nu merg în concediu”, a scris artistul pe pagina de Instagram, unde a distribuit și o imagine cu dovada.

 

Ruby, factură uriașă la energia electrică

Ruby a dezvăluit care a fost cea mai mare factură pe care a primit-o la energia electrică. Deși susține că face economii și stinge întotdeauna lumina pentru a reduce consumul, artista primește facturi destul de mari.

„Mie cine să-mi stingă lumina? Lumina e stinsă la noi de fiecare dată, să știi. În dormitor e stinsă lumina, e televizorul aprins”, a răspuns artista la Antena Stars. 

Care a fost cea mai mare factură pe care a primit-o la energia electrică

Vedeta a mărturisit că cea mai mare factură a fost de 1.500 de lei. Totodată, artista a precizat că, de multe ori uită să plătească și după are un șoc când vede suma care se strânge.

„Vreo 15 milioane (n.r lei vechi) cred că am văzut zilele trecute. Cam așa șocuri am eu mereu. Că noi uităm să plătim câte o lună, două, trei și se adună”, a dezvăluit Ruby.

Ruby a recunoscut că nu este o fire cheltuitoare, dar cu toate astea pierde foarte mulți bani și nu știe pe ce. 

„Cheltui foarte mult și nici nu știu, îmi dau seama la un moment dat. Și pe nimic. Adică eu nu ies în oraș, nu mănânc la restaurante, nu ies în cluburi. Nu știu pe ce cheltui”, a mai explicat Ruby.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dana budeanu  Dorian Popa  facturi  Ruby 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel