Dana Marijuana a ajuns la limita sărăciei. Artista este dispusă să cânte pe zahăr, ulei și făină: ”Să fac niște gogoși”
Data publicării:
Dana Marijuana se confruntă cu probleme financiare grave. Artista este dispusă să facă compromisuri neașteptate în carieră, pentru a avea ce să pună pe masă. 

Dana Marijuana trece prin momente grele, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă. Artista a ajuns la capătul puterilor și chiar este dispusă să facă anumite compromisuri pentru a avea ce pune pe masă. 

Dana Marijuana, dispusă să cânte pe zahăr, ulei și făină

Dana Marijuana a recunoscut că a ajuns să accepte anumite alimente, pentru prestația sa. 

”Momentan cânt, nu pe sandwich-uri, cânt pe nimic! Zahăr, ulei și făină, să fac niște gogoși. Aș fi de acord. Le-aș face o listă și da! Mâncarea este scumpă în ziua de azi. Asta este problema, cu lumea este mai greu acum, toți se plâng.”, a declarat Dana Marijuana., relatează spynews.ro

Artista se pregătește să se căsătorească

Chiar dacă pe plan financiar lucrurile stau foarte rău, pe plan sentimental, Dana Marijuana o duce foarte bine și chiar este pregătită să se căsătorească cu noul iubit. Mai mult decât atât, artista a dezvăluit și cum își dorește să arate marele eveniment. 

”Nu oficial (n.r. cerut-o de soție), dar și-a exprimat dorința de a fi alături de mine și mi s-a părut că a zis-o din suflet. O să facem la un moment dat, dar vreau să fie ceva frumos, pregătit, ceva deosebit. Mă gândeam la mare poate, nu vreau masă cum se face de obicei. Mi-ar plăcea o petrecere, un bufet suedez.”, a mai declarat Dana Marijuana.

Dana Marijuana s-a mutat într-un container

Din cauza sărăciei, Dana Marijuana s-a decis să vândă tot și să se mute în Constanța, într-un container.

”Noi am făcut o economie mare, cu becuri economice, cu gazul, nu prea ne-am spălat și ne-au venit facturi de zeci de milioane, nu mi s-a părut corect. Ideea este că nu mai rezist. Nu mai am cu ce. Am vândut tot. Mai mult de atât, nu pot.”, a declarat Dana Marijuana, la Antena Stars.

Deși, ca spațiu, containeru ar putea oferi un oarecare confort, la nivel de utilități, artista mai are ceva de tras. Vedeta nu are încă apă și nici curent, astfel că duce un trai destul de incomod. Cu toate astea, ea spune că este hotărâtă să meargă mai departe și să rezolve toate problemele legate de confort. 


”Nu am apă, nu am curent, aveam niște panouri, dar s-au spart. Trebuie să le înlocuiesc. Apa o cumpăr momentan. Trebuie să fac un puț.”, a mai spus ea.

Dana Marijuana: „Pentru neplată a fost suspendat”

În urmă cu câteva luni bune,  când încă gradele erau scăzute, Dana Coteanu, pe numele ei real, susținea că se descurca foarte greu și că rămăsese fără apă caldă și căldură

”Problema este în felul următor, eu locuiesc într-o clădire veche. Noi aveam două apartamente. Într-unul stăteau copiii, iar eu stăteam mai sus. Am crezut că am același contor și sus, și jos. Am raportat contorul de gaz timp de trei ani de când stau aici. Când m-am mutat jos, pentru că am renunțat la apartamentul de sus, am constatat, după ce am adus un specialist, că aveam un cu totul alt contor, nu era cel de la care eu dădeam indexul. Pentru neplată a fost suspendat, corect.

Am vorbit la firma de la care am închiriat spațiile în care stau, le-am explicat situația, ei au plătit factura, dar, cu toate astea, noi așteptăm de o lună să se pună contorul și nu ni se mai pune. De la firma de unde am închiriat au sunat și ei, am sunat și noi să întrebăm de ce nu vin să ni-l pună. Dar ne duc cu zăhărelul și cu vorba și nu ne dau nicio soluție să ni se pună contorul la loc”, a declarat Dana Marijuana pentru fanatik.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   dana marijuana  sărăcie 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel