Dana Nălbaru, motivul pentru care s-a despărțit de Călin Goia: „A fost greu să o iau de la capăt” Afectiunea care a împins-o pe vedetă să ia această decizie
Data publicării:
Dana Nălbaru a dezvăluit motivul despărțirii de Călin Goia. 

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au construit o familie superbă, iar din rodul iubirii lor au rezultat trei copii minunați. 

Dana Nălbaru, motivul pentru care s-a despărțit de Călin Goia

Cu toate astea, în trecut, Dana Nălbaru a format un cuplu, timp de șapte ani, cu colegul său de breaslă, Călin Goia. Cei doi au decis să pună punct relației în anul 2005. Acum, soția lui Dragoș Bucur recunoaște că ea a știut de la început că relaița lor nu va rezista și că momentul despărțirii va fi inevitabil. Potrivit vedetei, se pare că aceștia vedeau destul de diferit viața, lucru care îi provoca atacuri de panică și nu se mai simțea bine. 

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație.

Ajunsesem să nu mai văd lucrurile frumoase din jur, senzația de neîmplinire sporea, m-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic. Dar nu neapărat atacurile de panică erau problema, ci frecvența cu care se întâmplau și felul în care simțeam că nu voi scăpa niciodată de ele decât dacă scap de ceea ce mă face pe mine nefericită. Nu mă simțeam înțeleasă… Sunt convinsă că sunt o grămadă de oameni care sunt în relații și se simt singuri în acea relație. A fost greu să o iau de la capăt. Întotdeauna e greu să o iei de la capăt”, declara Dana Nălbaru, în urmă cu ceva timp.

Dana Nălbaru s-a retras din viața publică și s-a pocăit


Dana Nălbaru, o apariție rară în ultimii ani, a fost invitata lui Mihai Morar, la Fain & Simplu, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri emoționante. Vedeta a dezvăluit că nu este făcută pentru a fi persoană publică și susține că perioada în care a făcut acest lucru, mai mult a afectat-o. Astfel, soția lui Dragoș Bucur a decis să se pocăiască. 

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Toate lucrurile care au fost prea mult, pentru mi-au făcut rău. Prea multă lume mă cunoștea. Nu e o dramă. Nu m-a consumat, dar am avut de suferit. Nu mi-a plăcut să fiu persoană publică”, a spus Dana Nălbaru.

Dana Nălbaru a rămas fără prieteni după ce s-a pocăit

„Am pierdut prieteni dragi, apropiați, cu care nu m-am certat sau nu am avut contradicții, ci pur și simplu drumurile noastre s-au dus, au luat-o în direcții diferite. Eu am ales această cale pentru mine și pentru copiii mei, consider că este cel mai bun drum, cel mai liniștit drum și este drumul către adevăr. Alții nu cred ca mine și atunci inevitabil am fost văzută ca o ciudată care vorbește despre chestia asta și care poate să fie fericită cu chestia asta care e așa o prostie. Îmi asum lucrul ăsta”, a explicat ea la podcastul lui „Fain&Simplu”, cu Mihai Morar. 

Citește și: Al Di Meola, primele declarații, după ce a suferit un infarct pe scenă, la Arenele Romane: „Sunt pe deplin determinat să mă recuperez complet”

Pactul neștiut dintre Viviana Sposub și George Burcea, după despărțire: „Treaba aceasta nu este naturală. El a acceptat”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   afectiune  calin goia  dana nalbaru  relatie 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Jupiter intră în Gemeni, pe 26 mai. Daniela Simulescu: Beneficii pentru patru zodii




pixel