Dana Roba, mărturisiri cutremurătoare despre atacul brutal al fostului soț: „Dacă eram trează, eu eram la pușcărie acum”
Data actualizării:
Data publicării:
Dana Roba a făcut mărturisiri dureroase despre noaptea în care fostul ei soț a atacat-o cu bestialitate și a încercat să o omoare. 

Anul trecut, Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de către soțul său, Daniel Balaciu. Bărbatul a atacat-o cu un ciocan în timp ce femeia dormea și nu s-a oprit până când aceasta nu a ajuns într-o baltă de sânge și cu craniul zdrobit. Ca printr-o minune, Dana Roba a supraviețuit, deși nimeni nu îi mai dădea vreo șansă.

„Dacă eram trează, eram eu la pușcărie acum”

Acum, la mai bine de un an de la tragicul eveniment, Dana Roba a povestit cum s-a întâmplat totul și cum a reușit să scape. Invitată la podcastul lui Bursucu', make-up artista a mărturisit că după ce a atacat-o, bărbatul a plecat de acasă și a lăsat-o să zacă într-o baltă de sânge timp de șapte ore. Când s-a întors, femeia s-a trezit și l-a implorat să cheme ambulanța.

De asemenea, Dana Roba a declarat că dacă ar fi fost trează în momentul în care fostul ei soț a început să o lovească, s-ar fi apărat cu siguranță chiar dacă acum ea ar fi fost cea care ar fi făcut închisoare. Cele două fetițe au fost martore la momentul traumatizant, aflându-se chiar în camera de lângă dormitorul părinților. Deși acestea i-au spus mamei lor că au auzit-o cum țipa din cauza durerii, Dana Roba a mărturisit că în acel moment nu a simțit nimic și că nu își mai amintește nici măcar durerile pe care le-a avut în perioada în care a fost internată în spital.

Te-ar putea interesa și: Drama neștiută prin care a trecut Monica Bîrlădeanu. Vedeta a trăit clipe de coșmar: „Loviturile în corp sună într-un anume fel”

„Am dormit. El când a terminat cu bătaia a închis ușa. Când s-a întors, eu m-am trezit. Eu de asta m-am trezit, de la cheie, am auzit cheia în ușă. El m-a luat din somn. Dacă eu eram trează, vă spun sincer că eram eu la pușcărie acum. Și eu nu eram pentru tentativă de omor, eu eram pentru omor. Dacă eram trează, mă apăram. Ca multe alte femei care au ajuns în pușcărie pentru că soțul a venit cu cuțitul. Eu dacă prindeam ciocanul ăla în mână, mă duceam la pușcărie.

Eu îi spuneam că voi trăi și nu voi muri, iar el mai mare se enerva, mai tare mă înjura, mă blestema. În momentul în care el îmi dădea cu ciocanul în cap, fetele mi-au spus că eu am țipat foarte tare și că mă văitam că mă doare, nu am simțit nimic. Am văzut o strălucire puternică cum nu am văzut în viața mea, deasupra capului meu. Mi-a șters Dumnezeu din memorie durerile pe care le-am avut. Nu mai țin minte nici durerile din spital”, a declarat Dana Roba, în cadrul podcastului „un PODCAST mișto By Bursucu'”.

De asemenea, Dana Roba a vorbit și despre ziua în care a fost nevoită să își revadă fostul soț. Ea a recunoscut că i-a fost milă de el atunci când l-a văzut încătușat, în ciuda a ceea ce bărbatul îi făcuse. Make-up artista a precizat că nu mai există absolut niciun sentiment de iubire între ea și tatăl copiilor săi, dar credința în Dumnezeu a făcut-o să poată să simtă milă față de el.

Te-ar putea interesa și: Ioana Ginghină, criticată pentru că s-a căsătorit a treia oară. Ce spune actrița despre divorț

„Mi-a fost milă de el”

Un alt detaliu șocant povestit de vedetă a fost momentul în care ambulanța a sosit la ea acasă. Dana Roba a declarat că echipajul care a ajuns în acea noapte la ea nu i-a dat nicio șansă la viață, ba mai mult, nici măcar nu au vrut să aducă targa pentru a o transporta la mașină și au decis să o pună într-o pătură, fiind convinși că nu va supraviețui.

„Îmi amintesc ziua aia. Foarte greu mi-a fost, îmi venea să leșin de plâns. Mi-a fost o milă de el că l-am văzut încătușat, nu îmi venea să cred, am avut un șoc. Mi-a fost o milă de îmi venea să pic acolo. Nu ai cum să ajungi să te încătușeze alții pe tine când tu ai băgat pe alții în dubă. Mie mi-a fost milă de el și am plâns și de mila lui. Se uita la mine ca un sedat. Nu îi venea să creadă că mă vede în viață, sunt sigură de asta. Degeaba plânge acum. Nu există sentiment de iubire între mine și Daniel, nu mai există așa ceva, dar există Hristos în mine. (...) M-au coborât în pătură, oamenii ăia nu mi-au dat nicio șansă”, a adăugat Dana Roba, la podcastul lui Bursucu'.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto




pixel