Dana Roba, premoniție bizară înainte de a fi mutilată de fostul soț. Cum l-a întâlnit pe Daniel Balaciu: „Un demon a venit în fața mea”
Data actualizării:
Data publicării:
Dana Roba explică visul care i-a dat de gândit în privința soțului său. Cum a obligat-o Daniel Balaciu să meargă la medic să facă un lucru împotriva voinței sale.

Atacul în care Dana Roba a fost implicată recent este unul dintre cele mai cunoscute subiecte discutate în ultima vreme, după ce a fost măcelărită de fostul soț, Daniel Balaciu. Deși contextul întâmplării nefericite diferă de la o ipoteză la alta, se presupune că acesta a săvârșit fapta de față cu copiii săi, în casă. Odată ajungă la spital, Dana Roba a avut parte de o intervenție de nouă ore, ore în care medicii nu i-au acordat prea multe șanse de supraviețuire. Pe lângă urmele violenței, fostul soț a deposedat-o pe victimă și de suma de 20.000 de euro, bani pe care Dana Roba a reușit să îi pună de o parte de-a lungul timpului, ca economii. Cu toate acestea, conform Danei Roba, Daniel Balaciu nu lucra decât foarte rar, ca arbitru la meciuri de fotbal locale, fiind singura activitate pe care era dispus să o facă. Astfel, bărbatul nu contribuia foarte mult la finanțele din casă. 

De ce o obliga să meargă la doctor

Cu ocazia unui episod din emisiunea „În Oglindă”, cu Mihai Ghiță, vedeta a mărturisit cum s-a cunoscut cu făptașul, dar și cum a fost influențată de acesta, aproape obligată, să își facă o procedură medicală. Fostul soț dorea ca Dana Roba să nu mai facă copii.

„Ne-a făcut cineva cunoștință. Cineva de la biserică ne-a făcut. Un prieten comun. Ne-am întâlnit, mi-a plăcut foarte mult de el și trebuie să recunosc, pe omul ăsta l-am luat din dragoste. Nu l-am luat din interes. Eram doi oameni simpli. Eu, femeie muncitoare, el, mai puțin muncitor, pentru că era arbitru de fotbal. Și spunea că lui nu îi place să facă altceva decât asta și dacă îl las să facă asta bine, dacă nu, nu.”, a spus Dana Roba, la „În Oglindă

Visul premonitoriu

Cu toate acestea, Dana Roba a mai punctat detaliul conform căruia a avut un vis premonitoriu, lucru care a făcut-o să ia decizia de a își dezlega trompele. Acest lucru a produs primul dezacord dintre ea și Daniel Balaciu. Cu atât mai mult, vedeta a mărturisit că primii ani de relație au fost decenți.

„Primii cinci ani au fost ok. Repet, niciodată nu ne culcam certați. Ne împăcam ușor. Nu era cu amenințări că te omor, că îți iau viața. Acestea au început când i-am zis că vreau să-mi dezleg trompele. După ce am născut-o pe Celine, tot el m-a obligat să-mi leg trompele. „Nu vii acasă fără trompele legate”. S-a dus și a certat-o pe doctoriță ca să se asigure că mi le leagă. Și am făcut-o. Nu știu, parcă nu îl cunoscusem suficient de mult cum îl cunosc acum și mi-a părut rău. Și când am avut visul în care mi s-a spus să-mi dezleg trompele, visasem șapte copii morți, întinși pe saltea, erau ai mei, erau nou-născuți, iar el era în fața mea, așa era visul. La un moment dat un demon a venit în fața mea și avea patru metri de material de catifea, negru, și mi-a zis că vrea să mă înfășoare în el ca să mor. Eu i-am zis că nu are nicio putere. M-am luptat cu demonul ăla.”, a mai precizat Dana Roba în cadrul emisiunii.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: dana roba  daniel balaciu  despagubire  dosar  fetite  sentinta 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel