Dana Roba, revoltată după ce soțul ei a primit doar șapte ani de închisoare. Ce mărturisiri a făcut make-up artista
Data publicării:
La mai bine de un an de când Dana Roba aproape a fost ucisă de fostul ei soț, bărbatul și-a aflat pedeapsa. Make-up artista este revoltată de condamnarea primită de acesta și este de părere că ar trebui să stea mult mai mult la închisoare. 

Dana Roba a trecut, anul trecut, printr-o perioadă extrem de grea din viața ei. Vedeta a fost la un pas de moarte, după ce fostul ei soț a atacat-o, în mijlocul nopții, cu un ciocan și nu s-a oprit până când nu a lăsat-o într-o baltă de sânge. Se pare că bărbatul ar fi crezut că soția lui ar avea o relație cu altcineva, motiv pentru care a vrut să o pedepsească. Mai mult decât atât, totul s-a întâmplat în timp ce fiicele lor se aflau în camera de alături, fiind martore la episodul de coșmar. 

Vineri, Dana Roba și soțul ei s-au întâlnit din nou în cadrul procesului de divorț. Make-up artista a solicitat custodia totală a celor două fiice, afirmând că acestea nu mai doresc să aibă nicio legătură cu tatăl lor. Acum, Dana Roba a publicat pe rețelele sociale mai multe fotografii cu radiografiile mâinilor sale, care au fost aproape zdrobite de soțul ei.

„Așa arată tentativa de omor în România”

Femeia este revoltată din cauza pedepsei pe care a primit-o Daniel Balaciu, după ce a încercat să o omoare. Bărbatul a fost condamnat la șapte ani de închisoare, dar Dana Roba consideră că ar merita să petreacă mai mulți ani în spatele gratiilor. Mai mult decât atât, make-up artista a postat mai multe imagini cu radiografiile mâinilor sale, în care se vede cum fostul ei soț i-a rupt toate degetele atunci când a atacat-o cu ciocanul. De asemenea, ea a făcut un apel la autoritățile din România și a întrebat ce lege ar da în cazul în care fiica lor ar trece prin ce a trecut ea cu un an în urmă.

„Mi-a rupt toate degetele, toate au fost rupte și încheieturile mâinilor, doar că Dumnezeu m-a ajutat, am făcut terapie. Tentativa de omor în România. Așa arată. Condamnarea lui în momentul de față este de șapte ani. Îmi doresc din toată inima, repet, ca cei din Parlament să vadă dacă fata lor ar păți așa ceva, ce lege ar da? Ce lege ar da cei din Parlament?”, a mărturisit Dana Roba, pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

„M-am întâlnit din nou cu demonul și călăul”

În urmă cu câteva zile, Dana Roba a stat față în față cu bărbatul care aproape a ucis-o și a povestit în mediul online ce s-a întâmplat în timpul procesului. Make-up artista a mărturisit că fostul ei soț a avut o atitudine revoltătoare și s-a purtat ca și cum între ei nu s-a întâmplat nimic. Mai mult decât atât, femeia a declarat că bărbatul a făcut câteva gesturi inexplicabile, făcându-i cu ochiul și trimițându-i pupici. 

„După cum știți, astăzi am fost la procesul de divorț și bineînțeles că m-am întâlnit din nou cu demonul și călăul Daniel Balaciu, care a încercat în urmă cu un an să îmi ia viața, lovindu-mă cu 15 lovituri de ciocan în cap. (…) Vreau să vă spun că comportamentul lui față de mine era unul ca și când nu s-a întâmplat nimic. (…) M-am enervat foarte tare, ceva ce nu pot să vă explic. Adică pe bune? Tu vrei să mă omori și acum te faci că mă pupi și îmi faci cu ochiul?”, a spus Dana Roba pe Instagram.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto




pixel