Dana Roba, trasă la răspundere din nou pentru presupusa nefericire a fetițelor ei. Cum reacționează în fața criticilor: „Nu uita că fetele au fost crescute de bunica și de tatăl lor”
Dana Roba atrage tot mai multe critici din cauza interpretării pe care o face publicul în legătură cu fetițele ei. De ce o acuză urmăritorii.

Dana Roba a trecut prin momente inimaginabile în ultimele trei luni de zile, iar totul a culminat cu revenirea de pe patul de spital, atunci când medicii nu i-au mai acordat prea multe șanse. După numeroase operații și intervenții chirurgicale, într-un final, vedeta a reușit să se pună pe picioare, ba chiar să reintre în activitatea sa de make-up artist. Cu toate că s-a bucurat de o foarte mare susținere a publicului român care a incriminat foarte tare acțiunile fostului său soț, în ultima vreme, Dana a avut parte de mai multe critici. 

Încă de la asumarea relației cu noul său iubit, Beni, vedeta a trebuit să se apere în fața valurilor de critici aduce din partea urmăritorilor ei. Rămânând în mare parte pasivă în fața acestora, Dana Roba consideră că este o binecuvântare tot ce i s-a întâmplat, mai ales când știe că le are pe cele două fetițe alături de ea. Fanii săi dau semne că au început să nu mai fie atât de înțelegători cu ea, iar această întorsătură de situație devine tot mai clară prin prisma reacțiilor negative ce se adună într-un timp relativ scurt.

Vezi și: Dana Roba, mesaj controversat, după asumarea relației cu Beni: „Unele drumuri trebuie să le parcurgi singur”

Postarea a fost însoțită și de un mesaj, așa cum obișnuiește vedeta, însă nu a fost destul pentru a „îndulci” părerea fanilor ei. De precizat este faptul că nu este prima oară când Daniela Roba se confruntă cu aceste „crize de imagine”, deoarece și la ultima sa postare asemănătoare a primit aceleași păreri „intense” din partea urmăritorilor ei.

„Dumnezeu m-a înviat din morți și mi-a dat o viața noua, pentru Chantal și Celine!
Nu contează prin câte am trecut, și cât de greu a fost cuptorul pe care l-am avut cu 3 luni in urma. Dacă copiii mei sunt bine, privindu-le pe ele, am avut putere și motivație de a ma vindeca. Nu se poate cântării, sau măsura, iubirea pe care o am față de ele. Mama e Mama, nu e matușă.”, a fost mesajul Danei Roba.

Fanii nu au rămas muți nici de această dată

Fanii o critică deoarece intepretează din pozele postate de vedetă cu fetițele ei că acestea ar fi nefericite. Deși există și câteva voci care atrag atenția asupra acestor critici, internauții furioși au grijă să-și facă simțită prezența și opinia.

„Par fetele astea așa de triste, degeaba încerci tu ce ai facut și înainte, să fie tot perfect, dar se vede pe chipurile lor că nu sunt fericite/  În privirea lor se citește nefericire, Domnul Isus să le binecuvanteze!”, au fost câteva dintre opiniile fanilor.

„Te-a înviat Dumnezeu din morți pentru fete, dar se pare ca tu tot... Tot femeia care ai fost lângă Guță ești și acum, chiar dacă te lauzi ca ești mare pocăita cu frică de Dumnezeu...Ai stricat viața și marcat viața fetelor …”, a mai zis un internaut.

„Ghinionul tău este că ambele fetițe seamănă cu tatăl lor, și tot restul timpului o să-l ai în imagine. Iar dacă știi că tu l-ai adus în starea de a-și pierde mințile, nu vei scapă de plata Divină. Nu uită că fetele au fost crescute de bunica și de tatăl lor. Tu te mândrești cu ele acum când sunt mari... greul nu l-ai cunoscut, cumințico!”, a mai criticat cineva.

Vezi și: Dana Roba, criticată fără milă, în urma unei fotografii. Observație controversată în privința fetițelor ei: „Ți-ai pierdut mult credibilitatea”

Ultima apariție cu fetele ei a avut același rezultat

Și în cazul ultimei apariții fanii au reacționat critic față de grija pe care o poartă fetițelor ei.

„Ce chipuri triste au fetițele! Îmi pare rău să spun, dar nu par deloc fericite”, a fost unul dintre comentariile postării.

„Și puternica,fi mama buna pentru ele,fi discreta cu viața ta,numai fi atât de vocala,ai lipsuri și frustrări (ca toți oamenii) însă nu prin a fi atât de vocala ți le rezolvi. Da-ți timp sa te vindeci….nu caută pansament pentru rănile din sufletul tău. Da,consider ca ai intrat mult prea repede in alta relație…probabil nu te interesează :) însă urmările se vor vedea peste timp. Te-ai pocăit….foarte bine…in schimb încă îți mai observ obscenitatea in glas și gesturi… lucrează la tine !!!! Și mai asculta și sfaturile celor din jur. Succes in toate”, a mai precizat cineva

„În toate pozele , fetița cea mica pare supărată...”, a mai spus cineva.

De ce sunt fetele atât de triste ? Ce le macină copilăria?Se vede pe fața lor că nu sunt fericite.”, a mai comentat o altă persoană.

„Eu zic așa ,anume că ți-ai pierdut mult credibilitatea: ceea ce faci și alegi să trăiești e treaba ta, dar era mult mai bine să nu vii două zile cu ideea că ai nevoie de bani că nu poți muncii, apoi după nici o săptămână zici că reiei munca, apoi după nici o săptămână te afișezi cu acest bărbat... nu știu , mie îmi pare totul pe repede înainte. . . Pentu o femeie care a trecut prin chinuri de iad ca și tine trebuia să îți iei timp de refacere fizic , sufletesc , spiritual ...iar când lași pe cineva să se apropie din nou de tine să caști ochii nu de 5 ori, de 100 de ori ! Oricum multă sănătate iti doresc !”, a mai precizat o altă persoană din public.

Reacția Danei Roba în fața criticilor

Cu toate că este un subiect sensibil și greu de acceptat, Dana Roba nu a venit cu declarații oficiale în fața valurilor de ciritici primite din partea umrăritorilor ei. Ce poate face cineva este să intepreteze acțiunile sale, iar în cazul de față, Dana Roba nu pare a fi foarte afectată de opiniile care sunt afișate la postările ei. Cu atât mai mult, pentru că își iubește la culme fiicele, ea se afișează cu ele de câte ori poate în public, mai ales că și ele au avut o perioadă dificilă în ultimele luni de zile.

Vezi și: "Nu vreau, lasă-mă să plec!". Dana Roba, reacție halucinantă în fața lui Mădălin Ionescu. Întrebarea care a scos-o din minți

Data: 16 sep 2023, 11:27
Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Homepage
Tagurile articolului: cat castiga dana roba  dana roba  dana roba fetite  dana roba relatie 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Sursă foto: Unsplash.com/ Jackub Pasis

Care sunt cele mai frumoase semne zodiacale? Află care este cea mai atractivă trăsătură a zodiei taleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...