Dana Rogoz a împlinit 39 de ani. Actrița a avut parte de mai multe surprize emoționante: „Am plâns de mai multe ori”
Data publicării:
Dana Rogoz și-a sărbătorit ziua de naștere. Actrița a împlinit 39 de ani și a avut parte de mai multe surprize emoționante.

Dana Rogoz și-a aniversat ziua de naștere. Vedeta a împlinit 39 de ani și a avut parte de nenumărate momente emoționante și pline de fericire în această zi specială. Pe pagina sa de Instagram, Dana Rogoz a povestit cum a decurs ziua. Încă de la primele ore ale dimineții, actrița a fost surprinsă de copiii săi, care i-au urat „La mulți ani”, urmând apoi ca Adela Popescu să îi facă o vizită neașteptată ce a bucurat-o nespus. Tot în această zi, fratele Danei Rogoz s-a întors pentru prima dată din Olanda, acolo unde lucrează, pentru a o surprinde pe sora lui. Seara, actrița a jucat în spectacolul „Masacrul”, iar la final, spectatorii i-au cântat în cor „La mulți ani”, momentul fiind cu adevărat copleșitor și emoționant. Pe lângă toate acestea, vedeta a mărturisit că a primit sute de mesaje și telefoane, simțindu-se cu adevărat iubită.

Cu toate acestea, Dana Rogoz a vorbit și despre partea mai puțin plăcută. Actrița a recunoscut că a fost un an extrem pentru ea, cu multe lovituri dure din partea vieții care au creat răni adânci și durere continuă. Totuși, vedeta a precizat că a avut reușite profesionale imense în ultima perioadă și speră ca anul ce urmează să îi aducă vindecare, armonie și seninătate. 

„A fost și anul unor lovituri ale vieții”

„Ziua mea de naștere a fost anul acesta foarte emoționantă. Sau, altfel spus, am plâns de mai multe ori pe parcursul zilei. Mă rog, de fapt am început sa plâng de cu o zi înainte. Nu știu cum să vă spun, dar ultimul an a fost unul extrem pentru mine. A fost un an cu mari reușite profesionale, căci scurtmetrajul meu a călătorit mult de tot - și o mai face încă - pe la festivaluri internaționale. A fost și anul în care am renovat și salvat de la prăbușire casa de la Viscri! Dar a fost și anul unor lovituri ale vieții, care au creat răni, a căror coajă mult prea fragilă s-a tot rupt, generând o durere surdă aproape continuă. Poate că anul care urmează va fi cel al vindecării, al armoniei, al seninătății.

Te-ar putea interesa și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, o nouă înfățișare la tribunal. Ce dezvăluiri a făcut cântăreața

Primele emoții ale zilei de ieri au venit de la copiii mei, care mi-au urat „La mulți ani", cu cele mai dulci glasuri adormite. Apoi Adela mi-a făcut o surpriză și a trecut, neprogramat, pe la mine, iar gestul ei mi-a adus o mare bucurie. La fel și cel al unuia dintre frații mei, care a făcut mari eforturi să plece de la job-ul său din Olanda și să se întoarcă pentru prima oară în țară de la plecarea sa, chiar de ziua mea. Iar pe seară, am jucat spectacolul „Masacrul" și la aplauzele de la final spectatorii mai întâi au început să-mi strige câte o urare, ca mai apoi să înceapă să îmi cânte cu toții „La Mulți Ani". A fost copleșitor. Iar am plâns, ce să fac?! Și apoi am ajuns acasă, unde ai mei mă așteptau cu tort și cu cadourile alese cu atât de mare grija și iubire. Ei bine, adăugați la toate cele descrise pe scurt mai sus și sute de mesaje și telefoane extrem de emoționante. M-am simțit foarte iubită, FOARTE! Asa ca vă mulțumesc tuturor pentru acest sentiment!

39 - sunt pregătită!”, a scris Dana Rogoz, pe rețelele sociale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare




pixel