Dana Rogoz, atac dur la adresa părinților care au sfătuit-o să-și lovească fiica, pentru a nu mai purta scutec: „Mi s-a explicat că nu trebuie bătută rău, ci doar cât să o sperie”
Data actualizării:
Data publicării:
Dana Rogoz a răbufnit la adresa părinților care au sfătuit să-și lovească fiica, pentru a nu mai purta scutec.

Dana Rogoz este foarte implicată în creșterea copiilor săi, iar majoritatea timpului și-l dedică pentru ei. Cu toate astea, actrița a ajuns să fie criticată de mai mulți părinți pentru faptul că fiica ei, Lia, în vârstă de doi ani, încă poartă scutec noaptea. Vedeta nu s-a mai putut abține și a răbufnit.

Dana Rogoz, atac dur la adresa părinților care au sfătuit să-și lovească fiica, pentru a nu mai purta scutec

Dana Rogoz este foarte activă pe rețelele de socilizare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, actrița a primit mai multe mesaje din partea altor părinți, după ce a postat o imagine cu micuța Lia purtând scutec, noaptea. Aceștia au sfătuit-o pe Dana Rogoz să îi dea câteva palme fetiței, pentru ca aceasta să nu mai poarte scutec. În urma mesajelor primite,

„Azi am primit sfaturi pe FB de cum ar fi trebuit sa ii dau doua palme la fund Liei si sa o pun pe oliță, caci nu e normal sa mai aibă scutec la 2 ani jumate pe timpul noptii. Da, unii asta au remarcat in postarea de azi, ca Lia încă mai are scutec noaptea. Mi s-a explicat cum ca „mila nu ajuta” si ca nu trebuie bătută rău, ci doar cat sa o sperie.

Apoi am citit cum alti parinti isi lauda copiii (si cum de fapt se lauda pe ei insisi) ca au renuntat deja la scutece, ca ai lor copii sunt mai precoce si deci, implicit, si ei parinti mai buni – in aceasta competitie care exista doar in universul lor… Incerc sa privesc lucrurile cu intelegere, cu calm si cu respect, dar uneori parca nu imi vine sa cred cat de multe lucruri ne despart pe noi, astia, care ne-am adunat totusi laolalta intr-o comunitate, fie ea si virtuala.„, a declarat Dana Rogoz.

Ce relație are Dana Rogoz cu copiii ei

„Vlad a reacționat foarte bine (n.r- când s-a născut Lia) și se vede că este mai mare. Plus că și-a asumat rolul de frate mai mare și-i face plăcere să o facă să râdă, să aibă grijă de ea. Sunt foarte drăguți împreună, iar ea se uită la el ca la un zeu. În același timp, cred că ea va fi mai geloasă pe el. Culmea, eu m-am tot pregătit pentru Vlad să o primească pentru că știam că Universul lui se schimbă.
L-am asigurat că iubirea este infinită și că locul lui este locul lui. A înțeles. A trecut prin temeri mai mari înainte ca Lia să se nască, dar după ce a văzut că eu nu m-am schimbat a înțeles. Dar, repet, cred că surprizele vor veni de la Lia. Ea este geloasă când îl iau pe Vlad în brațe', a declarat Dana Rogoz pentru CANCAN.

Secretul unei relații longevive

„Nu dau sfaturi, neapărat, nu cred că sunt rețete. Pur și simplu, cred că ține mult și de șansă, să găsești omul alături de care te simți liber să fii tu, așa cum ești. Cred că ăsta e singurul lucru pe care noi l-am făcut, am început relația aceasta fiind foarte sinceri cu noi în relație, sinceri unul față de celălalt,  fără să pretindem că suntem altfel, că suntem mai buni, că suntem mai deștepți, că suntem mai bogați. Am fost noi și ne-am simțit liberi să fim noi, unul în fața celuilalt. Cred că tocmai de aceea s-a și susținut așa. A fost o bază adevărată, solidă, de la bun început, și, după aceea, a fost firesc să evoluăm împreună și să creștem împreună, și relația, dar și noi, ca oameni. Copiii ni i-am dorit și au venit din iubire. Sigur că s-a modificat mult relația, a trecut prin toate etapele, dar cu o armonie, chiar cred că asta e ceva ce nu se poate preda, nu există vreo regulă”, a mai spus ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   copii  Dana Rogoz  parinti  scutec 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel