Dana Rogoz, destăinuiri emoționante din relația cu soțul ei, Radu Dragomir. „Nu-l văd separat de mine. Funcționăm ca un tot”
Data publicării:
Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt împreună de peste 17 ani și au împreună doi copii minunați. Ce spune vedeat despre căsnicia lor?

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi au împreună doi copii minunați și în ciuda criticilor primite de-a lungul timpului din cauza diferenței de vârstă, cei doi au demonstrat că se iubesc foarte mult și sunt un exemplu pentru multe cupluri. 


Dana Rogoz a făcut mărturisiri emoționante despre relația ei cu Radu Dragomir și felul cum s-a construit căsnicia lor.


„E un tată extrem de dedicat, de iubitor, de preocupat, e foarte prezent. (…) E ireproșabil, sincer, ca tată. El știe asta despre el, el face tot ce poate, el nu are, de exemplu, ca mamă, de multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat. El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate”, a spus Dana Rogoz pe Youtube. 


Dana Rogoz a dezvăluit că nu s-ar vedea trăind fără soțul ei, deoarece sunt mai mult decât un cuplu, sunt prieteni buni care se susțin reciproc în orice. Actrița spune că secretul relației lor este că au multe lucruri în comun, au aspirații comune, proiecte, dar și griji. 


„Radu este…nu-l văd separat de mine ca nimic așa, e un fel de…nu numai partener, cel mai bun prieten. E omul cu care am evoluat, gândim la fel, sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte. El e acolo, eu sunt acolo pentru el. Cel puțin în momentul ăsta funcționăm ca un tot. Avem proiectele noastre împreună, avem aspirații împreună, avem griji împreună, avem totul împreună… Suntem efectivi cuplați, lipiți în cele mai mici rosturi. Așa suntem împreună”, a declarat vedeta pe YouTube. 


Celebra actriță spune că nu a făcut niciodată eforturi pentru ca relația lor să meargă, sunt naturali unul cu altul și nu privesc căsnicia ca pe un sacrificiu sau o obligație. 


„Nu, nu îmi dau seama. Fac lucrurile astea fără să mă gândesc că sunt sacrificii probabil, pentru că nu mă gândesc așa. Îmi doresc ca lucrurile să funcționeze mereu cu omul pe care îl iubesc, îl prețuiesc. Ceea ce știu că nu am făcut cu Radu și nici el cu mine, nu am făcut eforturi să fiu altfel decât sunt, cred că asta o spun și ceilalți din jur. Eu în prezența lui sau în absența lui sunt același om, nu fac eforturi să fiu altfel pentru că mă simt iubită așa cum sunt. Dar, într-adevăr, în acești 17 ani m-am schimbat fiind în prezența lui. (…) El e mai mult decât vorbesc eu acum. Noi nu suntem cei mai romantici, public, să zicem. E foarte curat și puternic ceea ce simțim”, a mai adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cuplu  Dana Rogoz  radu dragomir  relatie 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel