Dana Rogoz, mărturisiri despre ”dependența” sa de telefon: Sunt funcțională, zic eu
Data publicării:
Dana Rogoz, cunoscută ca Abramburica, a făcut mărturisiri despre ”dependențele” cu care se confruntă, chiar dacă la unele susține că poate renunța cu ușurință.

Începutul anului școlar îi determină pe cei mai mulți dintre părinții vremurilor actuale să posteze poze cu cei mici din prima zi de școală, asta în ciuda unor specialiști care afirmă că expunerea în social media a celor mici poate să nu fie deloc benefică.

Una dintre cele mai cunoscute vedete autohtone, care la rândul său a fost expusă în copilărie, Dana Rogoz susține că știe care sunt limitele sănătoase până la care viața sa privată, precum și a familiei sale, poate fi pusă pe ”tapetul” internetului.

”Este o opțiune personală să postăm copiii. Eu am fost un copil expus de când eram mică. Știu cumva din propria experiență care ar fi niște limite sănătoase”, a declarat Dana Rogoz într-un interviu pentru Cancan, scrie Avantaje.

Prezentă în emisiunea ”La Măruță” de pe Pro TV, Dana Rogoz a făcut mărturisiri emoționante despre copiii săi, Vlad (10 ani) și Lia (3 ani).  

”Mi-a propus, încă de când era Vlad mic, cum aș vrea să își aducă aminte de mine, când vor fi adulți. Aș vrea să își aducă aminte de mine râzând. Nu îmi iese chestia asta. Din păcate am tras bățul scurt și eu sunt părintele autoritar din familie. Eu sunt părintele de teme. Eu sunt cea care îl trimite pe Vlad la teme, care îi face program. (...) Lia momentan nu are... Lia este un copil foarte rezonabil. Ea este un copil cu care te poți înțelege ușor”, a declarat Dana Rogoz.

Citește și: Escapada inedită a Danei Rogoz: Grădiniță și școală... la rulotă!

Temperamentele copiilor, ploaia de vară și potopul 

Întrebată dacă este vreo diferență între cei doi copii, ”Abramburica” a afirmat că diferența este una considerabilă din punct de vedere comportamental.

”Îmi scria cineva: Dar Lia are un tantrum... L-a avut recent pe primul, văzuse la Vlad, puțin înainte, cum se face. Și aproape că m-am și bucurat. Mi se părea că poate nu i-am dat spațiu. Copilul nu a avut crize. A avut și ea una, legată de o înghețată, eu m-am ținut fermă, pe poziții. Furiile Liei sunt o ploaie de vară, iar ale lui Vlad au fost un potop.

Vlad este în continuare cel temperamental și care ne provoacă, și pune milioane de întrebări și vorbește în continuu în mașină și are mereu probleme.

Și Lia spune din când în când: Ați putea face puțină liniște să mă uit și eu la clădirile acestea? Iar în momentul acela ne blochează pe toți, iar Vlad spune: Și acum, noi chiar ne oprim? Chiar o luăm în serios, nu putem să continuăm?

Vlad este cel încărcat de probleme, de dileme existențiale. Presimt că urmează un an greu”, a mai spus Dana Rogoz, moment la care Cătălin Măruță a avertizat-o că ”mai urmează câțiva ani și apoi o să fie adolescentul Vlad”.

 ”Vai de capul meu. Atunci să vezi câte dependențe mă apucă, să vezi ce vicii îmi apar”, a spus în glumă Dana Rogoz. De altfel, aceasta i-a mărturisit lui Măruță care sunt dependențele cu care se confruntă, dar de care poate să scape cu ușurință.

”De telefon, scrolling. Dar sunt funcțională, zic eu. Copii sunt la timp la școală. Nu pot să zic că am o dependență de cafea, ceau cafea. Dar acum, nu orice consum este dependență. Mănânc și mult dulce, dar nu am o dependență. (...) Când am auzit de telefon, pac l-am aruncat pe canapea, că eram în spate, după care m-am gândit că mai bine că poate fac un Story și promovăm subiectul. Recunosc greșeala, scrollul acesta, seara sau dimineața, încerc să mă abțin de față cu copii, de asta am creat acest obicei mai mult seara, după ce copiii adorm. Trec prin feed fără să fiu real interesată de ceva. Și așa practic bifez la dependență”, a mai spus Dana Rogoz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Sonia Baciu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Antena 1

Danny Boy și Mădălina de la Insula Iubirii s-au despărțit. Ispita a făcut anunțul

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Antena 1. Captură video: YouTube/Kanal D

S-a aflat câți bani primea lunar Simona Gherghe la început de carieră în televiziune. Teo Trandafir a rămas uimită: „Erai pe opulență”


Care este unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

Mai mulți jucători din țara noastră sunt remarcați, după...



pixel