Dana Rogoz, mesaj sfâșietor la 10 ani de la moartea tatălui său: „Ce durere simțeam deodată în piept, ce crăpătură, ce șoc”
Data publicării:
Dana Rogoz a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, la 10 ani de la moartea tatălui său.

Dana Rogoz a făcut o postare emoționantă pe rețelele de socializare, acolo unde și-a amintit de unul dintre evenimentele tragice care i-au marcat viața și care i-au lăsat o gaură adâncă în suflet, pe vremea când actrița nu era pregătită pentru o astfel de lovitură dură. Este vorba despre moartea tatălui său, eveniment ce a avut loc în urmă cu 10 ani de zile și care a luat-o total pe nepregătite pe actrița care visa la un viitor frumos și la o viață lungă alături de părintele său.

„Eram în curtea spitalului Fundeni, împreună cu frații mei, când am aflat vestea. Pesemne că am vrut să mă fac una cu pământul, dar chiar în cel mai concret mod cu putință, căci m-am trezit cumva întinsă pe jos, cu fața lipită de un pietriș încins. Ce mică eram. Ce neștiutoare. Ce nepregătită pentru o astfel de veste. Și totuși, ce fericită fusesem cu doar 10 săptămâni în urmă de la acel moment, căci se născuse primul meu copil. Primul lui nepot.”, a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare.

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Nu trebuie să cântărești, să ții ore, e foarte comodă”

Ce i-a spus tatăl său, înainte să se stingă 

Actrița își amintește și astăzi care sunt și ultimele cuvinte pe care tatăl său le-a rostit înainte să se stingă din viață, moment în care aceasta nu a vrut să conștientizeze sau să accepte vorbele sale. Cu toate acestea, durerile și simptomele resimțite atunci au fost mult prea mari, lucru care a dus, în final, la trecerea în neființă a bărbatului.

„Și ce durere simțeam deodată în piept, ce crăpătură, ce șoc. Îmi zisese în aceeași zi, cu doar vreo 3 ore înainte, că nu mai apucă ora 5 seară. Iar eu i-am răspuns că vorbește prostii. Că el e bine. Că lui o să îi treacă. Că mai trebuie doar să își pună dopurile de urechi pe care tocmai i le cumpărasem, ca să reușească să doarmă. Trebuie să se odihnească, atât. "Curaj. O să fie bine", i-am zis.”, a continuat aceasta.

Citește și: Motivul pentru care Răzvan Simion a renunțat complet la zahăr și bea doar apă alcalină: „Sevrajul a fost mai tare decât la țigări”

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatălui său

Chiar dacă își amintește și astăzi cuvintele pe care i le-a spus tatăl său înainte să se stingă din viață, au trecut 10 ani de când actrița a învățat să trăiască fără un tată și fără un bunic pentru cei doi micuți ai săi. Se vede cum cei doi aveau o relație extrem de apropiată, întrucât actrița a ales să aducă aminte de cel care i-a dat viață doar prin cele mai frumoase și prin amintirile pe care i-au legat până în momentul în care a părăsit această lume.

„Și uite că azi se împlinesc 10 ani de atunci, de la ultima noastră discuție. 10 ani de când noi, copiii tăi, am văzut în ochii tăi tot. Am văzut că ne iubești, am văzut că știi, am văzut că regreți, am văzut că te pregătești, am văzut tot.”, mai spune ea.

Citește și: Ce l-a determinat pe fiul Monicăi Tatoiu să devină ateu: „Când a venit preotul de Crăciun cu Biblia a făcut urât”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel