Cum își motivează Dana Rogoz copiii. Vedeta a dezvăluit ce o inspiră cel mai mult: „Am muncit de mică”
Data actualizării:
Data publicării:
Dana Rogoz a vorbit despre provocările pe care le întâmpină în procesul de educare al fiului său de 9 ani.

Dana Rogoz este mama a doi copii minunați: o fetiță numită Lia, în vârstă de 3 ani, și un băiat numit Vlad, în vârstă de 9 ani. Ca actriță, recunoaște că dintre ea și soțul ei, Radu Dragomir, ea este părintele mai autoritar, în special când vine vorba de băiatul ei. Aceasta se datorează faptului că are așteptări mari de la el. Cu toate acestea, vedeta încearcă să-și tempereze așteptările, pentru a nu pune prea multă presiune asupra lui. Iată cum își îndrumă Dana Rogoz fiul în educația lui.

Are așteptări mari de la băiețelul ei

Dana Rogoz recunoaște că ea este părintele autoritar din cuplu. Aceasta are așteptări mari de la băiețelul ei.

„Anul acesta, pe 1 martie, Vlad a împlinit 9 ani. Între mine și Radu, eu sunt părintele mai autoritar – părintele de teme. Am așteptări mari de el, e adevărat, pe care încerc să mi le temperez. Dar asta se întâmplă (cel puțin) din două motive. În primul rând, pentru că văd ce potențial există în el și că are o
mințișoară care ar putea să-l ducă departe. Dar și pentru că ăsta e singurul traseu pe care eu îl cunosc. Eu am muncit de mică pentru pasiunea mea, dar făceam și performanță la școală, deci trăgeam de mine constant.”, a spus Dana Rogoz, potrivit Viva.

Ce provocări întâmpină

Vedeta spune că vrea să le ofere micuților fix educația pe care a primit-o, la rândul ei, din partea părinților. Mai mult, actrița vorbește și despre provocările pe care le întâmpină în acest proces. Cu toate acestea, Dana Rogoz nu uită să-l acopere cu iubire pe băiețelul ei, deși în unele momente, spune vedeta, simte că ar pune prea multă presiune pe acesta.

„La fel și părinții, care aveau la rândul lor așteptări foarte mari de la mine și frații mei. Așa că, oricât aș fi vrut să evit asta, se întâmplă să mă întorc uneori pe același traseu. Și sunt momente în care mă întreb dacă nu cumva ajung să pun presiune pe el, mai ales de când e fratele mai mare. Drept urmare, fac un pas în spate, privesc puțin mai detașat și pe termen lung evoluția lui, îl îmbrățișez și îi reamintesc cât de mult îl iubesc și cât de mândră sunt de el. Nu e deloc simplu ca părinte să știi când trebuie să insiști și când nu. Dai copilul la un sport ori să studieze un instrument, îi place în primele trei ședințe, apoi devine mai greu și îți cere să nu îl mai duci. Ce faci?! Astea sunt momentele în care aș vrea să iau deciziile cele mai bune, pentru a-l ghida pe drumul potrivit lui.”, a spus vedeta, potrivit sursei citate.

Cum face programul fiului său

Vedeta încearcă să fie cât mai corectă cu programul pe care îl face copiilor săi. Ea încearcă să lucreze împreună cu băiatul său pentru a face un program cât mai sănătos.

„Nu îi interzic accesul la TV sau telefon. Nu are telefonul lui, dar are voie să se uite pe un anumit tip de conținut pe telefoanele noastre. Nu are IG, TikTok, nu îl interesează social media. Vrea să urmărească strict anumite videouri pe YouTube legate de gaming. Dar are un timp limitat la maximum 30 de minute pe zi, de care încercăm să ne ținem. În plus, eu i-am explicat că sunt OK și să joace nu știu ce joc nou, care se discută între colegi, atât timp cât joacă asta pe telefon sau consolă, nu îl face sedentar și nu îi mănâncă din timpul pentru școală și citit. Drept urmare, dacă el se organizează și își termină temele, continuă să meargă de două ori pe săptămână să facă mișcare și citește zilnic cel puțin la fel de mult pe cât se uită la ecrane, noi suntem OK. Așa că, înainte de a-și consuma cele 30 de minute de ecrane, el trebuie să aibă cele 30 de minute de lectură. În plus, când va ajunge la 100 de cărți citite, i-am promis că îi vom face o petrecere cu prietenii. A trecut de 50.”, a mai spus artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: copil  Dana Rogoz  educatie  scoala 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel