Dana Rogoz și soțul ei sărbătoresc zece ani de la nuntă: ”Îmi doresc să..”. Cum arătau cei doi când și-au spus ”DA”
Data publicării:
Dana Rogoz a făcut o posatre emoționantă pe rețelele de socializare, sărbătorind 10 ani de când a pășit în fața altarului cu soțul ei.

Dana Rogoz și soțul ei sărbătoresc astăzi un eveniment extrem de important, în ceea ce privește viața de cuplu a celor doi. Actrița a ținut să imortalizeze momentul special, făcând o postare emoționantă pe rețelele de socializare. Se pare că fix în urmă cu 10 ani, ea și soțul acesteia, Radu Dragomir, își spuneau ”DA” oficial, în fața stării civile, însă relația celor doi durează de aproximativ 18 ani. Astăzi, formează una dintre cele mai frumoase și închegate familii din lumea mondenă, având doi copiii superbi, Lia și Vlad. În mesajul transmis de Dana Rogoz pe Instagram, aceasta își exprimă dorința de a trăi o viață întreagă la fel ca până acum, lângă cel pe care l-a ales să-i fie jumătate.

„Azi se împlinesc 10 ani de la cununia civilă. 10 ani de când am spus DA și am început să mă semnez cu "Dana Dragomir". Radu, îmi doresc să spunem DA unei vieți minunate împreuna și în continuare!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Cum s-au cunoscut cei doi

Chiar dacă în urmă cu ceva timp, Dana Rogoz a mărturisit faptul că nu a fost dragoste la prima vedere între ea și soțul ei, pe parcurs s-a aprins flacăra pasiunii, care nu i-a mai părăsit nici până în ziua de astăzi.

”Nu a fost dragoste la prima vedere, amândoi aveam alte relații, dar a fost o relație foarte bună profesional (...) Au fost povești care s-au încheiat, și apoi alte povești care au început. Noi am crezut foarte tare în ceea ce trăiam la momentul respectiv”, spunea Dana Rogoz despre începutul relației cu el, potrivit elle.ro.

Cum se descurcă Radu Dragomir în rolul de tată

Radu Dragomir nu este doar un partener de viață excelent, ci se descurcă de minune și în viața de tată. Dana Rogoz spune că nu are ce să-i reproșeze soțului ei la acest capitol, fiind extrem de grijuliu și de dedicat.

„E un tată extrem de dedicat, de preocupat, de iubitor, e foarte prezent. (…) E ireproșabil, sincer, ca tată. El știe asta despre el, face tot ce poate. De exemplu, ca mamă, de multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat. El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate.”, a continuat actrița

Dana Rogoz nu-și imaginează viața fără Radu

Mai mult, vedeta spune că, în prezent, nu și-ar mai putea vedea viața fără partenerul ei. Cei doi nu sunt doar un cuplu, ci și cei mai buni prieteni, un întreg.

„Radu este… nu-l văd separat de mine ca nimic așa, e un fel de… nu numai partener, cel mai bun prieten. E omul cu care am evoluat, gândim la fel, sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte. El e acolo, eu sunt acolo pentru el. Cel puțin în momentul ăsta funcționăm ca un tot. Avem proiectele noastre împreună, avem aspirații împreună, avem griji împreună, avem totul împreună… Suntem efectivi cuplați, lipiți în cele mai mici rosturi. Așa suntem împreună.”, a mai dezvăluit actrița în urmă cu ceva timp.

„Cristina Șișcanu, DIETA prin care a slăbit opt kilograme: ”Lucrul ăsta mă ajută la slăbit”

Adda a făcut atac de panică într-un hotel din Cluj. Cum se simte artista: ”Dureri de membre, maxilar încleștat, tremurat, furnicături, amorțeală”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: casnicie  cuplu  Dana Rogoz  sot 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel