Dana Săvuică, mesaj emoționant de ziua tatălui său: "80 de ani de..."
Data publicării:
Dana Săvuică a făcut o postare emoționantă pe Facebook, de ziua tatălui ei.

Dana Săvuică are parte astăzi de o sărbătoare foarte importantă în familie, pentru că unul dintre părinții care i-au dat viață împlinește 80 de ani. Vedeta nu a vrut să treacă cu vederea acest eveniment important din viața ei, așa că a imortalizat totul printr-o postare făcută pe rețelele de socializare. Aceasta și-a descris tatăl într-o propoziție, făcându-i cea mai frumoasă urare și atașând și o poză de colecție, în care este împreună cu el.

"80 de ani de tinerețe fără bătrânețe, spirit liber, tată și soț iubitor, diplomat de excepție și un bărbat cum rar se mai nasc azi pe pământ.", a scris Dana Săvuică pe Facebook.

„E un șoc atunci când apare”. Dana Săvuică, discuție fără perdea despre MENOPAUZĂ: La 47 de ani am avut primele simptome

Cum se menține Dana Săvuică în formă

Asemenea tatălui său, vârsta vedetei nu se vede pe chipul, dar nici pe trupul ei. Ajunsă la 52 de ani, aceasta arată impecabil, însă face sacrificii uriașe pentru siluetă. Chiar dacă uneori mai pică în plasa micilor tentații, Dana Săvuică spune că, de cele mai multe ori, reușește să își urmeze dieta strictă.

"Încerc să mănânc sănătos, adică să nu mănânc dulce, să nu mănânc paste. Eu știu teoretic ce trebuie să fac, mai puțin practic, dar mă străduiesc. Încerc să mănânc puțin și des, să nu mănânc după ora 7 seara. Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria, 2-3 furculițe, 2-3 lingurițe.", a declarat, pentru VIVA!, Dana Săvuică.

Vedeta încearcă să înlocuiască mâncarea cu apa

Alt truc folosit de Dana Săvuică este să bea apă, atunci când îi este foame. Vedeta a aflat de această metodă chiar de la un medic.

"Un doctor mi-a spus că, de multe ori, ai senzația de foame, dar de fapt este senzația de sete. Și dacă bei apă, atunci nu mai ai senzația de foame.  Nu am știut chestia asta, așa că trebuie să beau din ce în ce mai multă apă.", a mai spus vedeta. 

Dana Săvuică recunoaște faptul că nu este o persoană foarte credincioasă: Nu țin post și nu mă spovedesc

Dana Săvuică nu are voie să facă sport

Totuși, vedeta nu are voie să facă sport, din cauza unei operații la care a fost supusă. În acest sens, Dana Săvuică a trebuit să găsească o altă modalitate de a face mișcare.

„Am avut o operație de hernie de disc, dar acum sunt ok și am voie să fac sport. Fac fizioterapie, kinetoterapie, înot, merg pe bandă și fac plimbări foarte lungi în parc. Nu vreau să am o greutate mai mare decât cere corpul meu.”, a spus Dana Săvuică. 

Vedeta nu a avut niciodată probleme cu greutatea

Dacă în tinerețe putea mânca orice, pentru că metabolismul o ajuta, acum aceasta spune că nu mai e la fel de norocoasă. 

"Nu, absolut deloc, aveam arderile foarte bune, eram foarte slabă, aveam maximum 50 kg la 1,75 înălțime și nu am avut niciodată problema asta. Nu neapărat ca să slăbesc, dar trebuie să mă mențin. Înainte, când eram tânără, puteam să mănânc orice la orice oră, că nu se depunea, acum orice aș mânca se depune imediat, dacă nu sunt atentă. S-au inversat lucrurile.", a punctat ea pentru sursa citată mai sus. 

Dana Săvuică, despre dieta sa estivală: Am vrut rapid


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dana savuica  dietă  tata  vedete  zi de nastere 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel