UPDATE: Dani Mocanu a fost arestat. Manelistul a ajuns „viral” cu un video care i-a adus poliția la ușă
Data actualizării:
Data publicării:
Dani Mocanu are din nou probleme cu legea.

Update:

„În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureș au desfășurat o percheziţie domiciliară, pe raza județului Argeș, în vederea documentării activităţii infracţionale a unei persoane bănuite de amenințare, tulburarea ordinii şi liniştii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În fapt, la data de 5 iulie a.c., în urma apariției în spațiul public a unor imagini, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
Astfel, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, în cadrul dosarului penal, au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Ștefănești, județul Argeș, la domiciliul unui bărbat de 29 de ani.

A fost pus în executare un mandat de aducere, în vederea audierii.

Din cercetări a reieşit că, în data de 19 iunie a.c., în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Târgu Mureș, ar fi izbucnit un conflict spontan între 2 bărbați, pe fondul căruia bărbatul de 29 de ani ar fi amenințat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cu un obiect contondent.

Bărbatul de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, a polițiștilor din cadrul Compartimentului de Investigații Criminale al Poliției Orașului Ștefănești și al unui criminalist din cadrul I.P.J. Argeș”, se arată în comunicatrul transmis de IPJ MUREȘ. 

 

 

Știrea inițială:

Dani Mocanu a avut parte de o vizită neașteptată în decursul dimineții de joi, 28 iulie. Mascații l-ar fi ridicat pe cântăreț, după ce acesta ar fi amenințat un fotbalist cu cuțitul. Oamenii legii au făcut percheziții în casa manelistului, autosesizându-se, în urma unui videoclip postat de cântăreț pe TikTok, notează cancan. Scenele care au pus pe gânduri autoritățile ar fi avut loc într-un club din Târgu Mureș, când Dani Mocanu s-ar fi enervat pe unul dintre participanții de acolo. Toată scena ar fi fost filmată chiar de el și postată în mediul online. 

În acest sens, oamenii legii înceecau să dea de urmele artistului de aproximativ trei săptămâni, potrivit sursei citate, iar abia acum au reușit să-i calce pragul casei. Ei vor verifica dacă acesta posedă arme de vreun fel, urmând mai apoi să fie ridicat de jandarmi, menționează aceeași sursă.

 

 

Nu este prima dată când Dani Mocanu are probleme cu legea

În urmă cu aproximativ cinci ani, manelistul ar fi fost pus sub acuzare, în urma unei acțiuni organizate de DIICOT. Acesta a fost cercetat pentru conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane, potrivit spynews. Acesta nu era singurul acuzat, ci ar fi făcut ilegalitățile citată cu mai mulți tineri. 

În 2021, Dani Mocanu a fost chiar condamnat la închisoare cu executare, după ce a incitat la discriminare. Manelistul a fost reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce o melodie a acestuia aducea jigniri asupra femeilor și s-a ales și cu o amendă usturătoare.

„Condamnă pe inculpatul, M.D., la pedeapsa de 250 de zile amendă penală, pentru săvârşirea infracţiunii de incitare la ură sau discriminare (...), cuantumul unei zile amendă fiind de 60 lei, în total 15.000 de lei. Constată că infracţiunea pentru care inculpatul a fost condamnat prin prezenta a fost comisă în timpul termenului de supraveghere stabilit prin S.P. nr. x Judecătoriei Piteşti, astfel cum a fost modificată prin D.P. nr. x a Curţii de Apel Piteşti, revocă amânarea aplicării pedepsei de 6 luni închisoare (...), aplică inculpatului această pedeapsă şi dispune executarea ei. (...) Contopeşte pedeapsa amenzii aplicată prin prezenta cu pedeapsa de 6 luni închisoare (...), urmând ca inculpatul să execute pedeapsa închisorii de 6 luni, precum şi pedeapsa amenzii în întregime, în total o pedeapsă rezultantă de 6 luni închisoare şi amenda în cuantum de 15.000 lei (250 de zile amendă). În baza art. 88 alin. 3 C.pen, pedeapsa închisorii se va executa în stare de detenţie”, a fost decizia instaței de atunci, potrivit digi.24

Dani Mocanu, dosar penal pentru că ar fi rănit un leu într-un videoclip

Scandalurile nu se termină aici, pentru că tot în urmă cu ceva timp, poliția s-a autosesizat, după ce manelistul a rănit un leu într-unul dintre videoclipurile sale. Atunci animalul a fost luat de la proprietarul de drept, care nega toate acuzațiile aduse, și dus la grădina zoologică, iar cântărețul a fost audiat.

Citește și: Victoria Beckham, DIETĂ extremă. Alimentul pe care îl consumă constant de peste 25 de ani

Oana Roman, jignită de un tânăr în mediul online: ”Un băiețaș care o arde pe șampanii”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: ameninta  dani mocanu  politie  ridicat 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii




pixel