Dani Mocanu, reținut sub acuzația de tentativă de omor, pentru bătaia din benzinărie. Artistul a fost luat direct de pe aeroportul Otopeni
Data publicării:
Dani Mocanu și fratele său, Nando, au fost reținuți, miercuri dimineața, pe aeroportul Otopeni, după altercația de săptămâna trecută dintr-o benzinărie.

Dani Mocanu și fratele său, Nando, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub acuzația de tentativă de omor, după ce, în urmă cu o săptămână Dani Mocanu alături de mai mulți bărbați au bătut o altă persoană într-o benzinărie din Pitești. 

Dani Mocanu, reținut sub acuzația de tentativă de omor, pentru bătaia din benzinărie

Artistul și fratele său au plecat din țară, după altercația din benzinărie. În această dimineață, cei doi s-au întors în România și au fost așteptați de către oamenii legii pe aeroportul Otopeni. Ulterior, bărbații au fost conduși la audieri și reținuți  sub acuzația de tentativă de omor, potrivit spynews.ro

Nu este prima dată când Dani Mocanu are probleme cu legea

Dani Mocanu a avut parte de o vizită neașteptată pe data de 28 iulie. Mascații l-ar fi ridicat pe cântăreț, după ce acesta ar fi amenințat un fotbalist cu cuțitul. Oamenii legii au făcut percheziții în casa manelistului, autosesizându-se, în urma unui videoclip postat de cântăreț pe TikTok, notează cancan. Scenele care au pus pe gânduri autoritățile ar fi avut loc într-un club din Târgu Mureș, când Dani Mocanu s-ar fi enervat pe unul dintre participanții de acolo. Toată scena ar fi fost filmată chiar de el și postată în mediul online. 

„În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureș au desfășurat o percheziţie domiciliară, pe raza județului Argeș, în vederea documentării activităţii infracţionale a unei persoane bănuite de amenințare, tulburarea ordinii şi liniştii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În fapt, la data de 5 iulie a.c., în urma apariției în spațiul public a unor imagini, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
Astfel, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, în cadrul dosarului penal, au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Ștefănești, județul Argeș, la domiciliul unui bărbat de 29 de ani.

A fost pus în executare un mandat de aducere, în vederea audierii.

Din cercetări a reieşit că, în data de 19 iunie a.c., în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Târgu Mureș, ar fi izbucnit un conflict spontan între 2 bărbați, pe fondul căruia bărbatul de 29 de ani ar fi amenințat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cu un obiect contondent.

Bărbatul de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, a polițiștilor din cadrul Compartimentului de Investigații Criminale al Poliției Orașului Ștefănești și al unui criminalist din cadrul I.P.J. Argeș”, se arata în comunicatrul transmis de IPJ MUREȘ. 

Dani Mocanu a fost chiar condamnat la închisoare cu executare, după ce a incitat la discriminare

În urmă cu aproximativ cinci ani, manelistul ar fi fost pus sub acuzare, în urma unei acțiuni organizate de DIICOT. Acesta a fost cercetat pentru conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane, potrivit spynews. Acesta nu era singurul acuzat, ci ar fi făcut ilegalitățile citată cu mai mulți tineri. 

În 2021, Dani Mocanu a fost chiar condamnat la închisoare cu executare, după ce a incitat la discriminare. Manelistul a fost reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce o melodie a acestuia aducea jigniri asupra femeilor și s-a ales și cu o amendă usturătoare.

„Condamnă pe inculpatul, M.D., la pedeapsa de 250 de zile amendă penală, pentru săvârşirea infracţiunii de incitare la ură sau discriminare (...), cuantumul unei zile amendă fiind de 60 lei, în total 15.000 de lei. Constată că infracţiunea pentru care inculpatul a fost condamnat prin prezenta a fost comisă în timpul termenului de supraveghere stabilit prin S.P. nr. x Judecătoriei Piteşti, astfel cum a fost modificată prin D.P. nr. x a Curţii de Apel Piteşti, revocă amânarea aplicării pedepsei de 6 luni închisoare (...), aplică inculpatului această pedeapsă şi dispune executarea ei. (...) Contopeşte pedeapsa amenzii aplicată prin prezenta cu pedeapsa de 6 luni închisoare (...), urmând ca inculpatul să execute pedeapsa închisorii de 6 luni, precum şi pedeapsa amenzii în întregime, în total o pedeapsă rezultantă de 6 luni închisoare şi amenda în cuantum de 15.000 lei (250 de zile amendă). În baza art. 88 alin. 3 C.pen, pedeapsa închisorii se va executa în stare de detenţie”, a fost decizia instaței de atunci, potrivit digi.24

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   arest  dani mocanu  politie 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional




pixel