Dani Oțil, adevărul despre relația cu Mihaela Rădulescu. Ce l-a deranjat cel mai tare la fosta sa iubită: „Ori de câte ori povesteam ceva tare acasă, zicea...”
Data actualizării:
Data publicării:
Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu extrem de controversat. Prezentatoarea Tv era măritată atunci când cei doi au început relația, iar diferența de vârstă dintre ei, și-a spus cuvântul, după cum relatează prezentatorul matinalului de la Antena 1. 

Dani Oțil a fost invitat în podcastul „La Fileu”, găzduit de Speak, unde a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu. Între cei doi este o diferență de 11 ani și, după cum povestește prezentatorul TV, faptul că iubita sa era mai matură decât el, se vedea în anumite situații. O situație extrem de frecventă în cuplul Oțil - Rădulescu, era aceea când Dani încerca să își impresioneze iubita cu aventurile sale, însă ea îi tăia elanul, spunându-i că ea deja făcuse acele lucruri, la un nivel mult mai mare. 

„Mihaela Rădulescu, ori de câte ori povesteam ceva tare acasă, zicea: «Păi asta am făcut eu acum 10 ani». Te desfundai. Îi ziceam: «Tu știi că eu m-am dat pe tiroliană de pe stâlpul așa…». Ea zicea: «Tu știi că noi am coborât 15 oameni pe tiroliană într-o emisiunea la mare?». M-am simțit super de c****”, a dezvăluit Dani Oțin în podcastul „La Fileu”.

 

Au donat primele poze în calitate de cuplu

 

Dani Oțil a mai povestit cum au decis să doneze primele poze în calitate de cuplu, asta în condițiile în care erau extrem de vânați de paparazzi. 

Cred că sunt primul om care și-a donat fotografiile real pentru o cauză nobilă. În perioada în care am fost cu Mihaela, care evident a fost un mare boost de imagine pentru mine, pentru că eram un mucos de 28 de ani care făcea dragoste cu o femeie mai bătrână, așa zicea ea. Tot timpul zicea: «Dani, eu sunt atât de bătrână încât trebuie să-ți căutăm o nevastă». Asta când eram împreună în vacanță”, a povestit Dani Oțil


„Nu aveau poze în doi (n.red.: cu el și Mihaela) de aproape. Așa că am zis să folosim pozele în favoarea noastră”, a mai spus. „Sâmbătă dimineața am zis că ne vedem la o benzinărie. Erau cel puțin 5 publicații, toți erau interesați de poveste. Le-am zis, dacă sunt de acord, să meargă cu noi la Hospice Casa Speranței de la Brașov, exista doar la Brașov atunci. Am oprit și vedeam real mașinile cu paparazzi cum se adunau și nu venea nimeni. (...) Țipam la ei, le-am zis: «Ne ținem de mână, ne pupăm aici, facem ce vreți, dar ieșiți de după pompe». Nu le plăcea că am luat mirajul secretului, enigma. (…) Am luat un singur băiat cu noi. Nu le plăcea ideea. Am fost și ne-am făcut treaba și am donat pozele”, a încheiat.


Povestea de iubire dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au cunoscut în 2008, în cadrul unei emisiuni de la Antena 1. La acea vreme, prezentatoarea TV încă era căsătorită cu Elan Schwartzenberg, tatăl copilului ei. 

„Recunosc că am început relația înainte ca Mihaela să divorțeze. Dar ea a fost cea care a făcut primii 50 de pași ca să fim împreună. Pot spune că Mihaela a vâslit în barca asta, dar nici eu nu am stat chiar degeaba”, mărturisea Dani Oțil în trecut.

S-au despărțit după 6 ani

Cei doi și-au spus adio în 2014 în mod amiabil și au rămas prieteni în continuare. 

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani. Doi ani după relația cu Mihaela… Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, mai povestea Dani Oțil la Antena 1, în urmă cu ceva timp.


Dani Oțil a devenit tată 


Dani Oțil trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabriela Prisăcariu, cea care i-a devenit soție la începutul acestui an și care i-a dăsut un băiețel în urmă cu câteva luni.


La rândul ei, Mihaela Rădulescu și-a găsit fericirea în brațele lui Felix Baumgartner. 

 

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Dani Oțil  Mihaela Radulescu  relatie 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

Tzancă Uraganu, de urgență la spital!

Tzancă Uraganu a ajuns de urgență la spital!

pixel