Dani Oțil: ''Am fost la un pas de divorț aseară”. De unde a pornit cearta aprinsă cu soția sa: ”I-am spus adevărul”
Data publicării:
Dani Oțil a avut o ceartă aprinsă cu soția sa, pe care a povestit-o în direct.

După cum și-a obișnuit deja fanii în fiecare ediție a emisiunii pe care o prezintă, Dani Oțil a făcut din nou o mărturisire din viața personală. Dezvăluirea are legătură tot cu soția sa, Gabriela Prisăcariu, îndrăgitul prezentator mărturisind faptul că era pe cale să ajungă în pragul divorțului. Totul a pornit de la un film, pe care cei doi îl vizionau împreună. Aceștia au vrut să fie totul și mai dinamic, astfel încât s-au pus în pielea personajelor principale. Se pare totuși că Gabriela Prisăcariu nu a fost de acord cu viziunea lui Dani, motiv pentru care acesta își îndeamnă urmăritorii să fie foarte atenți, atunci când vine vorba despre întrebările capcană ale soțiilor.

”Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai?

Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: ''Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată'', iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (...). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.'', a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani., potrivit spynews.ro

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Dani Oțil vrea să-și facă amantă

În altă ediție recentă, colegul de platou al lui Răzvan Simion și-a exprimat dorința de a-și găsi o amantă. Mai mult, acesta spunea atunci că a discutat deja și cu soția sa, care s-a arătat a fi de acord, cu o condiție.

"Gata, vreau să îmi fac si eu amantă, sa vad cum e. Oricum e la modă. Am dezlegare de la soție. A zis că dacă are peste 65 de ani și o moștenire considerabilă am drum liber.(...)", a spus Dani Oțil în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit spynews.

Dani Oțil caută disperat bonă pentru Tiago

Recent, Dani Oțil a făcut în direct un alt anunț, ce face referire la familia sa. Dacă inițial, fanii credeau că îndrăgitul prezentator glumește, acesta a clarificat ulterior situația, spunând faptul că vorbește cât se poate de serios. În stilul lui caracteristic, adică plin de umor, soțul Gabrielei Prisăcariu a spus faptul că cei doi sunt în căutare de bonă. Acest lucru nu este o noutate, pentru că frumoasa mămică a postat deja acest anunț, pe rețelele de socializare, cu câteva luni în urmă. În acest sens, Dani a ținut să precizeze faptul că au existat bone care au dorit să ocupe postul, însă, precum au venit, la fel de rede au și plecat.

”N-am găsit bonă nici acum. Nu m-au părăsit iubite, cât m-au părăsit bone. Ceva greșesc eu, bineînțeles. Suntem în căutare, nu glumesc”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii pe care o prezintă, potrivit wowbiz.

Răzvan Simion l-a completat imediat pe Dani, spunând faptul că disperarea prezentatorului este reală, motiv pentru care a recurs chiar la un gest extrem.

”E atât de disperat, dacă i-a propus fiică-mii aseară.”, a subliniat și Răzvan Simion.

Dani Oțil, supărat pe soția sa: ”Nu era cazul, aveam alte cheltuieli”. Pe ce aruncă Gabriela Prisăcariu banii


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: amanta  Dani Oțil  gabriela prisacriu  relatie 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel