Dani Oțil, fază penibilă. Matinalul de la Neatza, copleșit de rușine: „Prin ce am trecut... vai de capul meu”
Data publicării:
Dani Oțil le-a povestit fanilor una dintre întâmplările ciudate prin care a fost nevoit să treacă.

Dani Oțil este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai naturali, dar și amuzanți prezentatori TV din România. Și-a păstrat aceeași imagine, odată cu trecerea timpului, și nu uită să mențină o relație cât mai apropiată cu fanii săi, prin intermediul rețelelor de socializare. Asta s-a întâmplat și acum, când matinalul de la Neatza le-a povestit urmăritorilor săi una dintre situațiile stânjenitoare prin care a fost nevoit să treacă, doar pentru a-și achiziționa o cafea. 

Astfel, soțul Gabrielei Prisăcariu spune că obișnuiește dintotdeauna să consume cafeaua cu zahăr, însă trendurile actuale, cât și toți profesioniștii din domeniu, spun să evităm să facem acest lucru. Din acest motiv, Dani spune că s-a simțit extrem de inconfortabil, în momentul în care a trebuie să facă acest lucru.

„Mi-am luat și eu o cafea la pachet și prin ce am trecut.. vai de capul meu. Am vrut să cer zahăr, puțin, că nu beau cu mult zahăr, dar mama a băut-o așa, tata, bunica a băut-o așa, la mine la serviciu când aveam 17, 18 ani toată lumea o bea așa, aș fi vrut să o beau și eu așa, dar ce credeți? Noi ăștia cu emisiunile TV, cu băutorii de cafea profesioniști, ăștia de pe pe TikTok, ne-ați zăpăcit. Acum, ca să cer zahăr la cafea, îmi ia mai mult decât îmi lua să cer prezervative la farmacie, când eram în facultate.”, le-a povestit Dani Oțil fanilor, pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Cristi Brancu îl face praf pe Vali Vijelie. Susține că a luat țeapă de la artist: „Pentru mine nu mai valorează nimic. E foarte rușinos”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dani otil (@daniotil)

Îndulcitorii pe care nu trebuie să-i adaugi niciodată în cafea

Mai mult, chiar dacă trendurile actuale spun că ar trebui să înlocuim zahărul din cafea cu miere sau cu alte tipuri de îndulcitori, Lidia Fecioru contrazice aceste păreri. Specialista spune că nici măcar zahărul brun nu este un înlocuitor mai bun, chiar dacă mulți oameni îl consideră sănătos, motiv pentru care cel mai bun tip de îndulcitor pentru cafea rămâne în continuare zahărul alb.

„Nu îndulciți cafeaua cu miere, pentru că nu are nicio valoare, trendul... problema este că ne îmbolnăvește. Toată lumea mănâncă zahăr brun. Ce înseamnă zahărul brun? Zahăr necurățat. Nu mai bine îl luăm pe ăsta curățat? Că nu mănânc cantitatea pe care aș putea să o mănânc, mănânc mai puțin, asta e cu totul altceva.”, spune Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la Spectacola.

Citește și: Oana Radu, declarații șocante după divorț. Cătălin Dobrescu, acuzat de agresiune și furt: „Mi-a spus că o să ne bată pe amândouă”

„Îndulcitorii sunt interziși”

De asemenea, sub nicio formă nu ar trebui să adaugi în cafea pastilulețe destinate diabeticilor, care, din perspectiva Lidiei Fecioru, ar trebui să fie consumate doar de persoanele care se confruntă cu acest diagnostic. Există însă anumiți oameni care preferă să adauge acești îndulcitori în cafea, pentru considerentul că nu îngrașă la fel cum o face zahărul.

„Îndulcitorii sunt interziși atât timp cât nu suntem diabetici sau nu avem o altă boală la care este interzis zahărul, nu avem voie să consumăm acei îndulcitori. E interzis!

Mai bine bei cafeaua amară. Nu o mai îndulci. Las-o așa”, a mai spus  bioenergoterapeutul.

Citește și: Alimentul considerat a fi „aur” pentru ficat și creier. Lidia Fecioru: „Avem nevoie de el”

Vă invităm să urmăriți mai jos emisiunea cu Lidia Fecioru:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



Daniela Simulescu

Previziuni astrale pentru 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea parte de schimbări radicale pe plan amoros

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care va traversa o perioadă plină de evenimente importante

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Care vor fi cele mai norocoase zodii în anul 2025. Interviu în exclusivitate cu Daniela Simulescu

Daniela Simulescu

Previziuni astrale pentru 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea parte de un an excelent

Captură video: TikTok/bogdan.1111

Andreea Bănică, luată la rost de Bursucu în podcastul său: „Ce a fost cu bustiera aia de la concertul tău?”. Ce i-a răspuns artista

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Previziuni astrale pentru 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care va trece prin schimbări semnificative

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 25 noiembrie - 1 decembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va primi o veste neașteptată

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 18 - 24 noiembrie. Zodia care va trece prin schimbări radicale în această perioadă

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care poate începe o relație autentică și sănătoasă

Gabriel Cotabiță, captură foto PRO TV

Doliu în lumea muzicii! A murit Gabriel Cotabiță

Interviu în exclusivitate cu Daniela Simulescu. Ce semne zodiacale dau nas în nas cu norocul până la finalul anului 2024

Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care va ieși din tipare și va avea curajul să facă ceea ce nimeni din jurul său nu a făcut

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Mercur retrograd din 26 noiembrie. Care vor fi cele mai afectate zodii: „Vom simți tristețe, neputință, neîncredere”




Doliu în lumea muzicii! A murit Gabriel Cotabiță

Lumea muzicală este în doliu! Celebrul artist Gabriel...

pixel