Dani Oțil, îngrozit de suma pe care a cheltuit-o soția sa la cumpărături: „Mai bine îmi iau televizor color”. Cât au plătit cei doi
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil le-au arătat fanilor cât i-au costat cumpărăturile săptămânale.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au dus împreună la supermarket, pentru a face cumpărăturile necesare pentru casă. Spre surprinderea lor însă, coșul de cumpărături a valorat mult mai mult decât s-ar fi așteptat aceștia inițial. Concret, cuplul celebru a avut de plătit suma de 546 de lei. În stilul său caracteristic, prezentatorul de la Antena 1 a făcut chiar o glumă pe această seamă, spunând faptul că suma aceea este aproape contravaloarea unui televizor. 

„Mai bine îmi iau televizor color. E 700 de lei televizor color LED.”, a spus Dani Oțil, pe rețelele de socializare. 

„E scump foc să mergi la cumpărături. Aceasta ar trebui să fie reelsuri-le,  nu cum ne schimbăm noi sau ce și-a mai luat nu știu ce. Nu, mergi la cumpărături și face reels cum dai toată alocația fiului tău pe niște cumpărături. E amuzant cum Dani crede că aceste cumpărături ne vor ajunge tot anul.”, a adăugat și Gabriela Prisăcariu. 

VEZI și: „Credeam că o să chelesc”. Clipe de groază pentru Gabriela Prisăcariu, după ce a născut. Problemele de sănătate cu care s-a confruntat soția lui Dani Oți

 

Metoda prin care Dani Oțil face economie

De-a lungul timpului, Dani Oțil a fost  numit „zgârcit” de mai mulți prieteni de-ai săi. Se pare însă că și soția sa este de aceeași părere, care, în urmă cu ceva timp, a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu băiatul lor, Luca Tiago, care era îmbrăcat din cap până în picioare, în casă, semn că este frig. 

”Momentul acela când tati e zgârcit și nu dă drumul la căldură”, a scris Gabriela Prisăcariu atunci pe Instagram, acolo unde a postat și o fotografie cu cel mic.

VEZI și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, schimb de replici acide, în văzul tuturor: „Poți să ne explici de ce?”

Dani Oțil, copilărie fără posibilități

Totuși, dacă acum are tot ce își dorește, în copilărie Dani Oțil nu a fost tot atât norocos. Prezentatorul povestea recent cum, până la vârsta adolescenței, nu a avut bani nici să-și cumpere o ciocolată, pe care o vedea mereu în vitrina unui magazin.

„Nu vreau să trecem într-o zonă emoțională, dar să știi că am momente multe în care îmi sare în cap aceeași imagine. După 90, în loc de pâine, era tutungerie, care era ca o consignație. Acolo, tot timpul puneau ciocolată în vitrină. Eu făceam antrenamente destul de grele atunci, dar fără bani, și mă pusese și fratele meu atunci să merg la sală după 14 ani, și îmi amintesc cum mă opream și mă uitam în vitrină la ciocolată. Am descoperit mai târziu că nu era cel mai scump brand de ciocolată. Cred că în primul an în care tot vedeam ciocolata aia nu am avut niciodată bani să o cumpăr, avem 14 ani atunci, în 94.”, a declarat Dani Oțil, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu.

Tocmai asta i-a motivat să ajungă doi oameni de sucses și să nu mai ducă lipsă de nimic, susține Răzvan Simion. 

„Tot atunci ne-am apucat și de treabă și cumva ne-am promis atunci că noi nu o să... noi ne-am câștigat banii de la 17 ani. Ne-am angajat în 1998.”, a completat și Răzvan Simion.

Gabriela Prisăcariu, criticată aspru de fani, pentru ținuta provocatoare aleasă: „Dincolo de asta, ce te mai definește?”

Data: 19 noi 2022, 14:32
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cumparaturi  Dani Oțil  gabriela prisacraiu  instagram  scumpiri 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...