Dani Oțil, prima reacție după ce soția lui s-a luat de Mihaela Rădulescu: Puteam să văd textul înainte
Data publicării:
Dani Oțil și-a spus opinia despre apariția Gabrielei Prisăcariu de pe scena iUmor.

Dani Oțil a fost cel de-al patrulea jurat, în cadrul emisiunii iUmor, de pe Antena 1. În acest sens, prezentatorul matinalului a avut parte și de o surpriză. Soția sa, Gabriela Prisăcariu, a fost invitată în platou pentru a face un roast despre partenerul ei de viață. Deși prestația vedei a conținut și o glumă acidă despre fosta relație a lui Dani Oțil, Gabriela are toată admirația bărbatului. Acesta a scris pe rețelele de socializare faptul că soția sa nu este doar frumoasă, ci și deșteaptă, lucru ce a ajutat-o să nu se bâlbâie deloc, deși se afla pentru prima dată cu un microfon în mână.

Puteam să văd textul înainte, dar m-am abținut. Gabriela putea să bâlbâie, să rateze măcar un punchline, pentru că nu a vorbit în viața ei la microfon pe scenă. Iar ziceau unii că e doar frumoasă. Se puteau întâmpla multe... Și totuși...Am rămas impresionat. Nu zic mai mult. Toată lumea știe că eu nu laud pe nimeni și nu fac complimente... Daaaaar..... , a scris Dani Oțil pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu, ATAC la adresa Mihaelei Rădulescu

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au spus "DA" oficial anul trecut, în fața stării civile, iar cei doi au deja împreună și un băiețel. Chiar dacă au o relație foarte frumoasă și se iubesc foarte mult, se pare că blondina încă nu i-a uitat trecutul soțului ei. În cadrul roastului pa care a trebit să-l facă pentru soțul ei, vedeta a atins și un subiect ce face aluzie la fosta sa relație. Atât Dani Oțil, cât și jurații au rămas fără replică.

„Primul invitat la nuntă, pe listă, a fost Ristei. Este adevărat. Nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani… Scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco. Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Reacțiile fanilor, după acest roast

Se pare că urmăritorii nu au primit foarte bine această glumă, fapt pentru care au reacționat imediat. 

”Nu vei fi niciodată o divă cum este Mihaela Rădulescu!”, ”Dacă aș fi fost în locul tău, n-aș fi avut curaj să zic ceva de Mihaela Rădulescu. Uită-te la tine și uită-te la ea”, ”Nu știe nimeni cine e sau cu ce se ocupă. E nevasta lui Dani. Urât să vorbești așa” sau "Ce penibilă ești! N-ai făcut nimic important în viața ta. Doar te-ai măritat cu Dani. Habar n-avem ce a găsit la tine. O ”glumă” mai proastă nu am auzit. Se vede că ești tare frustrată. Așa tânără cum ești”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de soția lui Dani Oțil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: atac  Dani Oțil  Gabriela Prisacariu  gluma  Mihaela Radulescu  reactie  roast 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel