Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, nuntă neconformistă. Ritualul care a lipsit de la petrecere: „Cred că această tradiție va dispărea”
Data actualizării:
Data publicării:
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut marele moment în acest weekend. Aflați cum s-a desfășurat nunta pe care au așteptat-o atât de mult.

Pentru marea lor zi, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au ales să sărbătorească la un restaurant din Buftea. Cu ocazia acestui eveniment special, localul oferă o promoție tentantă, în care se aplică o reducere de 10% până la data de 30 septembrie. Reducerea se aplică asupra prețului final al meniului. Prețul standard pentru un meniu de nuntă este de 66 de euro, la care se adaugă TVA. În plus, pentru evenimentele organizate în zilele de vineri și duminică, se oferă o reducere suplimentară.

Vezi și: Ce a pățit Gabriela Prisăcariu, după ce a născut. Abia acum s-a aflat: „Plângeam când nu mă vedea nimeni”

Vezi și: Răzvan Simion, decizie neașteptată! Se retrage din viața publică: „Vreau să mă opresc o perioadă”

Nu a vrut ca mireasa să fie furată

Înainte de începerea petrecerii, Tinu Vidaicu, nașul spiritual al cuplului, povestea că Dani Oțil a ales să nu respecte tradiția. El nu a fost dispus să se despartă de Gabriela Prisăcariu nici măcar pentru câteva clipe, așa că a anunțat dinainte că nu va permite ca ea să fie furată în mod obișnuit la nunta lor.

„M-am bucurat mai ales pentru Gabriela pentru că și dorea mult. Am așteptat acest moment, pentru că-l știu pe Dani de mult timp. Nu cred că se va păstra tradiția cu furatul miresei. Mă aștept ca Dani să anunțe de la început. Oricum la ultimele nunți la care am fost, nu s-a mai întâmplat asta. Cred că această tradiție va dispărea. Nu au pregătit ceva special pentru dansul miresei”, a declarat Tinu Vidaicu, pentru CANCAN.RO.

Vezi și: Gabriela Prisăcariu, emoții înainte de nuntă. Dani Oțil a plecat la mare singur: „Nu mai venim acasă!”

Vezi și: Dezastrul pe care l-a produs Gabriela Prisăcariu în bolidul de lux al lui Dani Oțil: „Bine că nu sunt cu mașina mea”

Vezi și: Răzvan Simion și Daliana Răducan se căsătoresc: „Totul este stabilit”. Când va avea loc fericitul eveniment

Mersul la biserică era deja important

Înainte de a păși spre altar alături de prezentatorul de la Antena 1, Gabriela Prisăcariu împărtășea  faptul că pentru ea mersul la biserică avea o importanță mai profundă decât simplul act în sine. Ea considera că slujba religioasă în care preotul îi va uni nu poate fi comparată cu faptul că, în documente, era deja soția matinalului de mai bine de doi ani.

„Am emoții, îmi doresc foarte mult să se întâmple lucrul ăsta, să mergem la biserică, consider că este mult mai important decât actul în sine.

Suntem tot mai uniți, mai închegați și sunt extrem de fericită și relaxată, îmi place că nu am un stres sau nu ne certăm. Noi tot timpul ne înțelegem și ne completăm unul pe altul. Mă simt iubită și împlinită! Cred că alături de el am devenit femeie și îmi place persoana care am devenit alături de el”, a declarat Gabriela Prisăcariu, la Antena Stars.

Vezi și: Fosta soție a lui Răzvan Simion a absolvit facultatea la 45 de ani. Media cu care a terminat: „Dacă ar trebui s-o iau de la capăt…”

Vezi și: Cătălin Botezatu, propunere neașteptată pentru Gabriela Prisăcariu. Designerul s-a oferit să aibă grijă de fiul ei, când ea defilează la prezentările lui: „Mă duc eu bonă, o săptămână”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Dani Oțil  furat mireasa  Gabriela Prisacariu  nunta 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor




pixel