Daniel Nuță, probleme în carieră după ce l-a interpretat pe Vlad Țepeș: „Ratez multe roluri în momentul acesta” / VIDEO
Detalii despre experiențele tânărului actor Daniel Nuță pe și în afara scenei. Ce planuri are acesta și cum privește subiectele vieții

Daniel Nuță s-a născut în anul 1993, în Brănești, județul Ilfov. Acesta a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din Bucureşti, în 2015. De atunci, Daniel s-a bucurat de câteva roluri importante, în domeniu.

Invitat în cadrul podcastului Ameritat, găzduit de Ameri Narin, actorul mărturisește că a întâmpinat mai multe obstacole de la filmările serialului istoric „Ascensiunea Imperiilor: Otomanii”: „Sper să nu rămân un Vlad Țepeș, să rămân cu această etichetă. Ratez multe roluri în momentul acesta pentru că am părut lung. Mi-o asum. Aștept rolul acela în care voi fi nevoit să mă tund. Aș  face asta, nu țin neapărat să mor cu părul lung, dar am nevoie și de un rol important pentru care să fac asta. De zece ani de când fac meseria asta am pierdut 90% dintre castinguri. Poate am dat și o probă slabă, cu siguranță. De multe ori, însă, nu a fost vorba despre asta, ci de faptul că nu mă potriveam”, a declarat acesta în podcastul Ameritat cu Ameri Nasrin, potrivit Fanatik.

 

De asmenea, actorul istoricește și despre o veche cosntantă a generațiilor trecute: „Am avut o teamă constantă că nu ştiu ce fac dacă nu am proiecte. Asta a venit dintr-o educație pe care am primit-o de mic, să am siguranță. Lucrul acesta a alimentat teama. Acum m-am relaxat puțin, lucrurile vin de la sine, nu le mai caut eu, dar le atrag. În industrie există dușmănie pentru că toată lumea aspiră la un rol mare.” A declarat actorul în podcastul  lui Meri Nasrin.

 

 

Acesta a menționat și perspectivele sale asupra instituției căsătoriei: “Am o iubită, locuiesc cu ea. Sunt discret pentru că este partea mea personală, intimă și nu vreau să o împart cu nimeni. Țin relația și o protejez. Suntem împreună de doi ani și avem o relație serioasă. Nu am cerut-o de soție. Nu cred neapărat în acest concept, ci în ce se întâmplă între doi oameni, nu într-un act.

Sunt puțin incomode momentele în care am scene de sărut sau dragoste în filme. Echipa devine mai puțin numeroasă pentru a ne putea relaxa și a ne crea un spațiu mai intim. Iubita mea când vede scenele de sărut sau dragoste la televizor, nu prea se uită, își face de treabă prin casă. Totodată, fiind și ea în industria asta, înțelege”,a mai spus Daniel Nuță

Vezi podcastul integral aici:

 

Data: 03 mai 2023, 22:46
Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: daniel nuta  otomanii  podcast 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Sursa foto: Elena Merișoreanu, captură YouTube/ kanal d

Elena Merișoreanu, rețeta inedită de murături, pe care o prepară în fiecare toamnă. Care este ingredientul secret al artistei: „Așa îți ții bărbatul pe lângă casă”

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Horoscop, luni, 18 septembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile