Daniel Onoriu, acuzat că a furat donațiile pentru un caz social: „A jignit-o foarte tare pe persoana care l-a contactat”
Daniel Onoriu este acuzat pentru că ar fi furat banii strânși pentru un caz social.

Daniel Onoriu este implicat într-un scandal extrem de neașteptat. Fostul pilot de curse este acuzat de faptul că ar fi furat donațiile pe care le-a strâns pentru un caz social. Potrivit spynewso apropiată din anturajul familiei a declarat faptul că acesta s-a oferit să facă public cazul Valeriei, o fetiță care suferă de o boală foarte gravă, și să strângă suma de bani necesară unui noi tratament. Chiar dacă, inițial, femeia spune că Daniel Onoriu a fost foarte amabil, ulterior, aceasta declară faptul că bărbatul nu a dat familiei de fapt niciun ban, mai mult, s-a comportat foarte urât cu cei care l-au sunat pentru a-i cere explicații.

Daniel Onoriu, acuzat că ar fi furat donațiile unui copil bolnav

”Domnul se laudă că s-au strâns bani, dar nu au ajuns în conturile de donații. A jignit-o foarte tare pe persoana care l-a contactat. În primul rând, domnul acesta ( n.r. Daniel Onoriu) a fost contactat de unul dintre susținătorii Valeriei și i-a răspuns și i-a oferit această variantă, să meargă în emisiune, să vorbească despre caz.

Noi am fost bucuroși cu toții, că se va vorbi undeva despre cazul Valeriei. Valeria suferă de SMA de timp 1, amiotrofie spinală musculară. Valeria trebuie să facă în august a șasea doză de tratament, conform schemei de tratament pe care a început-o în octombrie. Ideea este că modalitățile de donare care sunt aprobate de părinții Valeriei nu au apărut, în afară de strângerea de fonduri de pe Facebook.

A fost postat contul bancar al domnului ( n.r. Daniel Onoriu). Noi nu am zis în momentul acela nimic. Am zis că, probabil, vor fi transferați câțiva bănuți. În fine, ideea este că noi nu am zis că vrem sume de bani... Ideea este că domnul se laudă că s-au strâns bani, dar nu au ajuns în conturile de donații.'', a declarat Iuliana, apropiată a familiei copilului, potrivit sursei mențioșnate anterior.

Cum și-a cunoscut Daniel Onoriu soția: ”Ca în filme”. Povestea de dragoste neștiută dintre cei doi

Ce spune fostul pilot de curse, după aceste declarații

Daniel Onoriu spune că nu a fost niciodată vorba despre vreun furt. Mai mult, fostul pilot de raliu mărturisește faptul că a făcut eforturi foarte mari, pentru a strânge această sumă de bani, în timp ce nimeni din familia fetiței nu i-a transmis nici măcar o mulțumire. Cu toate acestea, Daniel Onoriu asigură pe toată lumea că banii vor fi livrați la timp, însă, până acum, nu a avut timp să se ocupe de asta.

„Am încurajat prietenii mei să facă donații, milionari, fani ai mei. Unii dintre ei nu au Facebook, așa că au trimis în contul meu. Valeria este un copil bolnav și am aflat despre ea pe Facebook. Părinții ei nu mi-au dat niciun mesaj să-mi spună un simplu ''Mulțumesc!''.

Nu e vorba de o sumă mare. Nu am știut de contul fetiței până acum și eu le-am afișat pe contul ei. Nu am avut timp, mi-am convins prietenii să doneze bani, bani pe care îi am în buzunar... '', a declarat Daniel Onoriu, tot pentru sursa menționată anterior.

Isabela Onoriu, informații CUTREMURĂTOARE despre operația soțului ei: ”A fost măcelărit”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Andreea Cercel | Dată: 29 iul 2022, 22:49

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare