Daniel Onoriu are nevoie urgentă de sânge. Apelul disperat făcut de familia pilotului: „Medicii intenționează să-l trezească”
Data publicării:
Daniel Onoriu are nevoie, din nou, de sânge, iar rudele pilotului de curse fac apel la cei care își doresc să doneze. 

Daniel Onoriu are nevoie urgentă de sânge. Pilotul de curse se află în stare gravă la spital după ce a suferit o intervenție de micșoare a stomacului în Turcia. 


În luna decembrie a anului trecut, pilotul de curse a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii din România l-au băgat imediat în operație deoarece avea sângerări interne. Daniel Onoriu a fost băgat în comă indusă din cauza durerilor mult prea mari. 


Medicii vor să îl trezească din comă pe Daniel Onoriu, dar pentru a nu exista niciun risc, acesta are nevoie de noi transfuzii. 


Rebeca Onoriu a făcut un apel disperat către oameni și îi roagă să doneze sânge pentru Daniel Onoriu. 


„Am vești îmbucurătoare! Daniel este un pacient stabil, abcesele de puroi sunt în regres, leucocitele sunt la nivel ce nu prezintă risc. Însă trombocitele lui trebuie crescute, pentru asta este nevoie de sânge! Avem nevoie de ajutorul vostru! Știm cu toții că sângele nu se cumpără se donează, așa că facem apel la cei care pot și doresc să ne ajute ca el să poată fi un pacient trezit săptămâna viitoare. Asta intenționează medicii: să-l trezească fără niciun risc.


Toți cei care vor să doneze sânge trebuie să se prezinte la centrul de transfuzie sanguină situat pe strada Doctor Felix nr. 89 ( din Piața Victoriei), între orele 7.00-14.00, orice grupă de sânge fiind compatibilă, cu mențiunea ”, a declarat Rebeca Onoriu pentru click.ro.


Soția lui Daniel Onoriu îi aduce acuzații grave medicului din Turcia care s-a ocupat de operația de micșorare a stomacului, pe care îl numește „criminal” și despre care spune că nu ar trebui să mai poată profesa vreodată. 


„Medicul care l-a operat este un criminal. Nu vreau nimic de la el. Vreau doar să vorbesc cu el și să-i spun să nu mai opereze niciodată și să nu mai nenorocească vreo altă familie care nu i-a greșit cu nimic.


După operația din Turcia, la două sau trei zile, l-au trimis acasă. I-au scos drena și l-au externat. Nu i-au făcut niciun RMN, nicio ecografie, nicio consultație după operație. Nu i-au făcut operația bine, de aceea i-a și plesnit o capsă la stomac, ceva din kit-ul acela pe care i l-au pus la operație nu era bun”, a declarat Isabela Onoriu în urmă cu ceva timp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: daniel onoriu  rebeca onoriu  sange  spital 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel