Daniel Onoriu, arestat preventiv, după ce a încălcat ordinul de protecție. Cât va sta după gratii fostul pilot
Data publicării:
Daniel Onoriu a fost arestat preventiv, în urma încălcării ordinului de protecție înaintat de soția sa.

Daniel Onoriu și Isabela se află în plin divorț, după 6 ani de mariaj. În încercarea de a-și îndupleca soția, fostul pilot de curse a ajuns în spatele gratiilor. 


Daniel Onoriu a primit un ordin de protecție, în urmă cu câteva zile, după ce soția sa l-a reclamat la Poliție că ar fi amenințat-o și că ar fi urmărit-o. Acesta nu avea voie să se apropie de Isabela. Cu toate astea, în cursul zilei de joi, Daniel Onoriu și-a urmărit fosta parteneră, în încercarea de a o convinge să se împace. Cum Isabela nu a dorit să vorbească cu el, spre seară, fostul pilot de curse a mers la casa femeii, unde ar fi început să amenințe că se sinucide. Speriată, Isabela a sunat la Poliție și un echipaj a intervenit la fața locului. 

Fiica lui Gabi Luncă dă de pământ cu Daniel Onoriu: „Se răsfață ca un copil. Mi-a pătat numele parinților mei”

“Mi-a pus nevastă-mea interdicție sa nu mă apropii de ea 300 de metri. I-am dat mesaje pentru ca am voie să-i dau mesaje și să o și sun, dar intre timp m-a blocat. Nu-mi vine să cred că am ajuns în situația asta, sa venim la judecători, să fim reprezentați de avocați, și eu, și ea.

Până la urmă este nevasta mea cu care m-am simțit foarte bine și am trăit 6 ani minunați. Ne-am cunoscut și ne-am căsătorit din prima clipă, ne-am căsătorit după 2 săptămâni. Vreau să fie mama copiilor mei, să ne iubim. A bagat cererea de divorț, dacă ea vrea să divorțăm, asta o să facem.'', a declarat Daniel Onoriu pentru Antena Stars, potrivit SpyNews.


Ajuns pe secția de Poliție, Onoriu  a postat un mesaj pe Instagram în care le cerea urmăritorilor săi să îi aducă pachet.

„Băi, fraților, m-am autodenunțat. M-am apropiat la mai puțin de 300 de metri de Isabela și a venit poliția, uitați! Acum urmează să mă aresteze. Mă duce la Secția 5. Să-mi aduceți și mie pachet, dacă vreți, dar lasă că îmi aduce familia mea, nu e problemă. Nu știu cât o să-mi dea, dar o să-mi dea, un an, doi, trei, nu știu.', a declarat Daniel Onoriu, pe pagina personală de Instagram.


Arestat preventiv pentru 30 de zile


Inițial, Daniel Onoriu a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi „instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile", se arată într-un comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

"Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție, amenințare și violare de domiciliu. În cursul acestei zile, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile", se arată într-un comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, potrivit SpyNews.

 

Motivul opentru care Isabela Onoriu a cerut ordin de protecție împotriva soțului ei

Recent, Isabela a cerut ordin de protecție împotriva fostului ei partener de viață, care ar fi amenințat-o cu moartea.

Vestea că Daniel Onoriu divorțează de Isabela, femeia care i-a stat alături neîncetat cele 55 de zile pe care le-a petrecut în comă, a șocat o țară întreagă. După ce și-a dat însă seama că nu a făcut alegerea bună, pilotul de curse și-a cerut public scuze soției sale, pe care o implora la vreme aceea să-l ierte. Totuși, la doar câteva zile Daniel Onoriu s-a răzgândit din nou și o implora pe prima sa soție și mama copiilor săi să-i mai acorde încă o șasă, spunând faptul că Isabela nu merită să mai fie în viața lui. 

Deși Isabela Onoriu și-a dorit să încheie divorțul de fostul soț, fără scandal, femeia susține că Daniel Onoriu o amenință, motiv pentru care a decis să ceară ordin de protecție împotriva acestuia. 

„În urma acestei postări, am decis să merg la Secția 2 de Poliție, pentru că simt că viața mea este pusă în pericol.

Primesc zilnic tot felul de amenințări cu moartea din partea actualului meu soț. Mă tem foarte mult pentru viața mea și nu pot lăsa lucrurile așa. S-a dispus în urma audierii mele(…) un ordin de restricție de protecție, provizoriu. Se va ajunge săptămâna viitoare în instanță, iar judecătorii vor decide cât se va prelungi acest ordin, pentru că nu pot trăi în fiecare zi sub semnul amenințărilor cu moartea.

Deci chiar nu mai pot.(…) Îi vor pune brățară de monitorizare. Eu voi fi monitorizată în permanență, el la fel. Nu are voie să se apropie la mai puțin de 300 de metri de mine”, a declarat aceasta pentru Antena Stars.

 

Cum a reacționat pilotul Daniel Onoriu

Daniel Onoriu susține că nu a agresat niciodată o femeie, însă a recunoscut că a folosit cuvinte jignitoare la adresa acesteia. 

„ Niciodată în viața mea (n.r. nu am amenințat-o), doar am înjurat-o și atât.(…) Eu nu pot să bat o femei, nu pot să bat un copil, că sunt vai de mama mea, am stat 55 de zile în comă. Ea m-a abandonat ca pe un câine. E normal așa ceva?”, a declarat acesta pentru un post TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: arestat  daniel onoriu  isabela  ordin protectie 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel