Daniel Pavel și Ana Maria Pop, primele declarații despre bebeluș. Au ales deja numele: „Va avea două, unul are rezonanță biblică”
Data publicării:
Daniel Pavel și Ana Maria Pop au făcut primele declarații despre bebeluș. Prezentatorul TV și soția sa au ales deja numele, iar unul dintre ele va fi de sfânt.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din  sowbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din anul 2022, iar la începutul acestei luni, pe 8 iunie, s-au căsătorit civil și religios. Daniel Pavel și Ana Maria Pop au spus marele „DA” în fața lui Dumnezeu și au devenit oficial soț și soție.

Prezentatorul TV și partenera lui au strălucit în cea mai importantă zi din viața lor de cuplu și s-au distrat de minune alături de cele 400 de persoane care le-au fost alături. După ce s-au cununat religios, Daniel Pavel și Ana Maria Pop au petrecut până dimineață într-un cadru de vis, la Palatul Snagov.

Te-ar putea interesa și: Primele imagini de la cununia civilă a lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop. Cei doi au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă

Daniel Pavel și Ana Maria Pop, primele declarații despre bebeluș

Nu a trecut nici o lună de când au devenit soț și soție, iar acum se gândesc la bebeluș. Daniel Pavel și Ana Maria Pop își doresc să devină pentru prima dată părinți. Chiar dacă prezentatorul TV mai are un fiu, Antonio, din căsnicia cu Anca Pîrvuțoiu, acum își dorește să fie tată de fată. La fel vrea și soția sa, Ana Maria Pop.

„Noi creionăm foarte mult și trimitem în Univers gândul acesta, dar o să primim băiat sau fetiță”, a spus Daniel Pavel pentru Cancan. 

„Orice ar fi, să fie sănătos, dar, într-adevăr, mi-aș dori foarte mult o fetiță”, a mărturisit Ana Maria Pop.

„Când ni s-a născut feciorul, acum vreo 19 ani și ceva, pe 17 ianuarie, o bună perioadă din ecografie părea că e fetiță. A fost extraordinar. S-a întors băiatul cu fața și am văzut că este băiat. Avea patru luni jumătate. Am ajuns la starea civilă, l-am declarat acolo în ianuarie 2005 și a fost o eroare de comunicare. Era o domnișoară acolo și a scris Antonia Constantin Pavel, deci primul lui certificat a fost Antonia. Dorința de a avea fetiță am avut-o întotdeauna și poate că acum se concretizează”, a declarat Daniel Pavel.

Te-ar putea interesa și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, surprinși împreună. Au pus capăt războiului și au plecat în vacanță: „Ca pe vremuri” / Foto

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au ales deja numele copilului: „Va avea două, unul are rezonanță biblică”

Deși prezentatorul TV și soția sa nu au anunțat oficial că vor avea un copil, cei doi s-au gândit deja la numele fetiței. Cu toate acestea, dacă va fi băiat, vor trebui să mai mediteze asupra alegerii unui nume, deoarece încă nu au decis nimic în acest sens. Micuța va avea două prenume, dintre care unul va fi de sfânt.

„Noi proiectăm împreună și vorbim despre ea. Avem numele, dar nu o să-l spunem până când vedem dacă este fetiță. Și dacă este băiat, tot o să-l spunem care ar fi fost. Sunt două nume de sfânt”, a precizat Ana Maria Pop.

„Va avea două nume, unul are rezonanță biblică”, a completat prezentatorul Survivor All Stars.

Te-ar putea interesa și: Anda Adam, apariție de senzație. Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de artistă la petrecere / Foto în articol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV


FC Hermannstadt a anunțat transferul unui fundaș

Clubul de fotbal sibian a oficializat mutarea pe pagina...



pixel