Daniela Crudu, dezvăluiri despre viața de mămică. Cu ce se ocupă fosta asistentă TV, după ce s-a retras din televiziune
Data publicării:
Daniela Crudu a dezvăluit cu ce se ocupă, după ce s-a retras din televiziune, dar și cum i s-a schimbat viața de când a devenit mămică.

Daniela Crudu este cu siguranță una dintre cele mai cunoscute asistente TV. Stilul său energic și personalitatea sa deschisă au făcut-o rapid populară în rândul publicului. În anul 2023, vedeta a devenit mămică pentru prima oară, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical. Ea s-a restras din televiziune pentru a se dedica total vieții de familie și este recunoscătoare pentru cei doi copii ai săi.

În luna mai 2023, Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima dată, aducând pe lume o fetiță sănătoasă pe care a numit-o Daiana. La un an diferență, tot în luna mai, a născut al doilea copil, un băiețel pe nume Dominic. Viața ei s-a transformat considerabil de când a devenit mamă, dar se simte mai împlinită ca niciodată.

„Îmi dedic viața familiei”

Într-un interviu pentru emisiunea „Un show păcătos”, Daniela Crudu a mărturisit că își dedică viața familiei și preferă să se concentreze pe cei doi copii. De asemenea, ea a dezvăluit că face o ședință foto pe lună pentru un contract și că încă este contactată de diferite televiziuni pentru a participa la emisiuni. Cu toate acestea, vedeta nu dorește să mai fie prezentă în lumina reflectoarelor și preferă să nu vorbească despre viața ei personală la televizor.

„Nu le onorez pe toate, că nu am timp. Îmi dedic viața familiei și aleg doar ce merită. Las copiii la bunici, dar trebuie să și merite. Odată pe lună fac un shooting pentru un contract. Motivul este familia, am doi copilași superbi pe care îi iubesc nespus de mult și am pus accent pe ei. Primesc invitații să vin în emisiuni dar nu vreau să vin să mă spovedesc. Prefer să-mi văd de viața mea și să nu vorbesc de viața mea personală la televizor”, a povestit Daniela Crudu în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.

Te-ar putea interesa și: Adda nu a mai rezistat și a răbufnit în mediul online, după ce un viitor medic ar fi râs de boala ei: „La așa comportament ordinar, nu mă pot abține”

„Dacă voiam la televizor, mă duceam”

Fosta asistentă TV  a vorbit și despre botezul băiețelului său și a declarat că petrecerea nu a fost ținută în secret, dar a preferat să nu ofere foarte multe detalii despre eveniment. Ea a mărturisit că și-a chemat familia și prietenii și că a vrut să se distreze alături de cele mai apropiate persoane. De asemenea, Daniela Crudu a precizat că îi priește viața de familie și că cei mici îi aduc cea mai mare fericire.

„Nu a fost în secret. Dacă nu am anunțat pe nimeni, nu înseamnă că a fost în secret. Ce să zic? Să vină toată presa la mine? Mi-am chemat prietenii, nu a fost nimic secret. Îmi e bine așa cu familia. După atâția ani de proiecte, am luat o pauză. Copiii mă fac cea mai fericită și îmi place viața asta de familie. Dacă voiam la televizor, mă duceam că sunt chemată, dar nu mai vreau”, a adăugat Daniela Crudu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel