Daniela Crudu, din nou pe mâinile medicilor esteticieni. La ce intervenție a recurs bruneta: ”Nu plec acasă până când nu-mi face”
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Crudu și-a făcut recent o nouă intervenție estetică, deși nimeni nu ar fi crezut că mai are vreo îmbunătățire de făcut.

Daniela Crudu se bucură de un trup de invidiat, însă aceasta mereu găsește câte un lucru de care nu este mulțumită, motiv pentru care trece destul de des pragul medicului estetician.  Recent, fosta asistentă TV  a ajuns din nou pe mâna medicilor din cauza faptului că era nemulțumită de stratul de grăsime de pe copse, iar liposucția ar fi fost singura ei soluție, după ce antrenamentele de la sala de fitness nu ar fi dat rezultate.

„Nu mi-am făcut mare operație. Mi-am făcut un pic de lipo în zona coapselor interne pentru că zona aia, oricât aș fi lucrat la sală, nu se ducea grăsimea de acolo și mi-am dorit eu lucrul ăsta. (...) Doar ce am ieșit din operație și după cum vedeți, mă simt fresh. Picul ăla de grăsime, tot l-a scos și n-am absolut nicio denivelare, nimic. Se vede țiplă. Sunt fericită!”, spunea Daniela Crudu pe InstaStories.

Acum , Daniela Crudu s-a filmat din cabinetul medicului estetician și le-a mărturisit fanilor că nu pleacă acasă până când domnul doctor nu-i corectează ridurile cu botox.

”Plecam eu acasă până când nu-mi face mie domnul doctor, aici, un pic de botox? Am ridurile astea și trebuie să, de la râs... ridurile astea fine.”, le-a zis Daniela Crudu celor din mediul online, în timp ce medicul o injecta în zona cu probleme.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Daniela Crudu  operatie estetica 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel