Daniela Crudu este însărcinată în trei luni. Primele declarații despre sarcină: „Nu renunț la ...”
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Crudu este însărcinată.

Daniela Crudu a anunțat, cu puțin timp în urmă, că va deveni mamă. Fosta asistentă TV, care s-a stabilit în Suedia, este însărcinată în trei luni. 

Vedeta trăiește o poveste de dragoste cu un om de afaceri român, pe care l-a și urmat în Suedia. Mai mult, ea și-a vândut și apartamentul din București, recent, pentru a începe o viață nouă în țara adoptivă. De asemenea, fosta asistentă tv spune că nu se gândește, deocamdată, să renunțe la meseria pe care a îmbrățișat-o recent: aceea de vedetă pe site-urile de adulți. 


„Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului. Nu renunț, momentan, la OnlyFans, voi continua atât timp cât îmi permite sănătate', a susținut vedeta, potrivit fanatik.ro.


Daniela Crudu face bani grei de pe urma tatuajului din zona intimă: „Toți sunt curioși să vadă celebrul fluturaș”

 

Daniela Crudu a renunțat la televiziune și a îmbrățișat o nouă meserie. Vedeta face poze deocheate pe care le încarcă pe un site de socializare unde adulții plătesc abonamente pentru a le vedea. 

Fosta asistentă Tv se mândrește cu performanțele pe care le are în noul domeniu și spune că, pe lângă sumele frumoase de bani pe care le câștigă din această activitate, iubește ceea ce face.

Printre cele mai apreciate postări ale vedetei, se numără cele în care își arată celebrul fluturaș, tatuajul pe care îl are în zona intimă, dar li fotografiile în care își arată degetele de la picioare.

„Păi pun (nr. poze atât de explicite) că nu sunt pudică și n-am fost niciodată… N-am nimic de ascuns. Hahahaha!
Îmi place asta și lor le place tot ce pun eu… și când văd că am feedback bun mă încurajează și ei… aleg locații, mă ajută varul meu, el îmi mai face pozele.

Degetele de la picioare (nr. lucrul pe care Daniela Crudu îl are atât de special). Hahaha! Toți sunt curioși să vadă celebrul fluturaș”, a spus Daniela Crudu pentru CANCAN.RO.

 

Nu vrea să se mai întoarcă în televiziune

 

Focoasa brunetă a adeclarat că nu mai este tentată să se întoarcă în televiziune, mai ales că, pentru moment, viața ei este una foarte bună din toate punctele de vedere. Chiar și pe plan financiar, fosta asistentă TV o duce foarte  bine.

„M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Survivor, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă.

Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu”, a declarat Cruduța pentru playtech.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Daniela Crudu  insarcinata  sarcina 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel