Daniela Gyorfi nu vrea ca fiica ei să-i calce pe urme. Motivul pentru care nu o vrea pe scenă: „Să nu stea la mâna bărbatului”
Data publicării:
Daniela Gyorfi vine cu declarații în privința fiicei sale, Maria. Vedeta nu o vrea în lumina reflectoarelor din mai multe motive.

Maria, fetița Danielei Gyorfi și a lui George Tal, a devenit o tânără elegantă și talentată. La aproape 13 ani și încheind clasa a V-a, ea a adus mândrie în inima părinților săi. Daniela Gyorfi, însă, nu dorește ca fiica ei să-i calce pe urmele sale.

Daniela Gyorfi a demonstrat că este o mamă exigentă. Fiica sa a devenit o domnișoară în toată firea, fiind dedicată și obținând rezultate remarcabile la școală. În plus, Maria a început să studieze limba coreeană pentru a deveni traducător.

Nu vrea să fie jurnalistă

Maria Tal se simte în largul ei în fața reflectoarelor, având deja experiența prezentării unei rubrici în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, intitulată "Maria întreabă, adulții se confesează". Cu toate acestea, mama sa nu dorește ca ea să își urmeze o carieră în televiziune, cu atât mai puțin în domeniul muzical.

„Maria mea a terminat clasa a 5-a sunt foarte mulțumită de ea. Mi-a dat Dumnezeu un copil după sufletul meu.

Nu vrea să se facă nici jurnalistă, nici cântăreață. Ea vrea să se facă translater ( n.r. traducătoare). Face coreeană ea. Prima dată am crezut că e moft al ei. Cochetează cu televiziunea, dar nu vrea că e greu și nici nu e cine știe ce bănoasă. Nu că aș fi eu materialistă, dar sunt puțin.

Ea trebuie să aibă banii ei, să nu stea la mâna bărbatului. Eu așa am învățat-o, să-și facă banii ei. Așa am făcut și eu!”, a declarat cântăreața, pentru Click!


Vezi și: Daniela Gyorfi și-a făcut o nouă operație estetică. Suma uriașă pe care artista a plătit-o pentru această „îmbunătățire”: „Sunt noi pe piață”
Vezi și: Daniela Gyorfi, la un pas de tragedie. Ultima sarcina i-a produs hemoragie: „Pe targă la spital, direct”
Vezi și: Ce sfaturi a primit Nicole Cherry de la Andra Măruță, imediat după ce a născut: ”M-a speriat pentru că, oricum, după o lună au și început!”
Vezi și: Alimentul pe care Daniela Gyorfi l-a scos definitiv din alimentație. Vedeta se mândrește cu silueta sa: „Cred că am rămas cea mai neoperată din showbiz”

Este susținută de George

Daniela Gyorfi este una dintre celebritățile din industria showbiz-ului românesc care au devenit mame după vârsta de 40 de ani. La vârsta de 42 de ani, artista a adus pe lume o fiică pe nume Maria.

Cu toate că Daniela Gyorfi și tatăl copilului ei, George Tal, sunt împreună de peste 16 ani, ei nu au încheiat căsătoria. Deși au avut planuri de a se căsători, de fiecare dată acestea au fost amânate din diverse motive.

„Relația mea cu George a fost și este o relație cu de toate. Noi ne-am cunoscut la vârsta de 36 de ani și amândoi trecuserăm printr-o căsnicie.

Așa că, fiind maturi și cu o anumită experiență, amândoi am conștientizat un lucru, și anume că, pentru a avea o familie, trebuie să ne implicăm și să fim uniți!

George are multe calități, una dintre ele fiind simțul umorului, dar este și responsabil, serios și mă susține în carieră, ceea ce pentru mine este foarte important”, a declarat, în trecut, Daniela Gyorfi, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Fiica Danielei Gyorfi a fost bătută cu bestialitate la școală, de două eleve: "Și-a spart capul, a fost dusă la spital..."
Vezi și: Theo Rose și Florin Salam, criticați după ce le-au cântat copiilor bolnavi de cancer. Artiștii au sărit în apărarea lor: "Toți cei care i-au criticat ar trebui să facă ei ceva mai bine"
Vezi și: Daniela Gyorfi, la cafea cu fostul soț. Declarațiile care îl vor înfuria pe George Tal: „Care e problema?”
Vezi și: Daniela Gyorfi a copilărit în sărăcie: ”Am mâncat pâine uscată”. Dezvăluirile cutremurătoare ale artistei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Daniela Gyorfi  george tal  maria tal 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




pixel